Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > Unik Fine-Dining / 2282 till salu (Gå tillbaka)

Unik Fine-Dining / 2282 till salu

Upplagd: 2022-11-09

Pris: 1500000

En restaurang belägen i ett av Malmös knutpunkter, Värnhem.
Runt om Restaurangen ligger flera bostadsrätter och kvarteret bakom, mot söder är ett nytt bostadsområde etablerats.
Köket är effektivt och restaurangens planlösning lika så. Korta vägar för personal från kök, disk och till gästerna. En mycket generös låg hyra för lokal med tillträde för upptill 50 gäster samt källarplan för förvaring med tillgång till el (t ex för frys och kyl).
Konceptet är asiatiskt med mycket unikt upplägg och man jobbar enbart med svenska bönder och låter råvaran stå i fokus. Närproducerade råvaror med egna smaker i modern tappning.
Konceptet har fungerat mycket bra sedan starten 2017 och man har många köpstarka gäster som kommer långväga ifrån, även Köpenhamn, för att få besöka restaurangen.
Restaurangen, som är öppet för middag tisdag - lördag, har en modern, varm och välkomnande miljö. Samtliga gällande tillstånd finns och inredning och utrustning är av hög kvalitet.
Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.
Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap