Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > 20956: Brännlands Wärdshus till salu (Gå tillbaka)

20956: Brännlands Wärdshus till salu

Upplagd: 2022-03-24

Pris: 4400000

Bransch: Restaurang
Län: Västerbotten
Oms: 7.900.000 kr.
Begärt ​Pris: 4.400.000 kr.

Omdömet för Brännlands Wärdshus är förstklassiskt Wärdshus. Värdparet har under 12 framgångsrika år, nu bestämt sig för att överlåta verksamheten. Förutsättningarna för nya ägare är mycket bra, Bra omsättning med god lönsamhet. Endast 10 km från Umeå centrum ligger wärdshuset i genuin Västerbottensmiljö. Lättillgängligt när man kommer med bil längs E12, även populärt för en cykelutflykt sommartid. Närheten till Umeälven och tillsammans med Soldattorpet museum och den historiska miljön gör restaurangen unik. Umbygda Hembygdsförening äger och förvaltar fastigheten och dess byggnader, och är en bra samarbetspartner. Umeå stad växer, så även närområdet runt wärdshuset med industrier, butiker samt nya bostäder.

​Besök gärna Wärdshuset hemsida: www.brannlandswardshus.se
För mer information, kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera Säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande verksamheten.

Jan Myren
070 330 02 76
E-post: myren@hrfformedling.se
Mejla Jan MyrenDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap