Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > 20964: Näsums Restaurang till salu (Gå tillbaka)

20964: Näsums Restaurang till salu

Upplagd: 2022-03-24

Pris: 3100000

Bransch: Restaurang
Län: Skåne
Oms: Ring för info!
Begärt ​Pris: 3 100 000 kr.
Hyra: Ring för info!

Näsums restaurang , en central plats i Näsum.

​Här serveras dagens rätt och blandade rätter i restaurangen. Dessutom finns möjlighet till försäljning av godis, glass, korv- och hamburgarmenyer i kiosken, samt även fikamöjligheter inne i resturangen. Cateringverksamhet mot förbeställning. Paketulämning.

Nuvarande ägare har lagt ner sin själ i restaurangen men känner nu efter knappt 20 år att söka ett skifte i ägandet. Restaurangen har f.ö. varit i familjens ägo betydligt längre. Således en stabil verksamhet. En köpare kan lätt fortsätta i liknande anda och leverera ex vis dagens rätt till såväl invånarna i Näsum och omkringliggande byar som till turister mm. Naturligtvis kan konceptet ändras.

Här är det bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva en framgångsrik verksamhet. Ett utmärkt tillfälle att överta en restaurang, med ett ypperligt läge. Byföreningen har stora planer för området precis intill Näsums Restaurang.

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne med stor turism.

​Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljningen.

Lars Nilsson
0768 - 79 23 00
E-post: nilsson@hrfformedling.se
Mejla Lars NilssonDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap