Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > Lilla Kaffekompaniet i Höllviken/4073 till salu (Gå tillbaka)

Lilla Kaffekompaniet i Höllviken/4073 till salu

Upplagd: 2022-01-18

Pris:

På absolut toppläge i centrala Höllviken ligger detta välkända café.
Inrett i en mysig lokal med tegel och trägolv/betong i lite ”gammaldags” stil där kunderna trivs väldigt bra. På vår /sommar finns en inbjudande och lummig uteservering.
Verksamheten har bedrivits i nuvarande regi sedan 2017, och är ett väldigt populärt inslag i byn. Idag drivs verksamheten i modern café-inriktning som erbjuder sallader, mackor och bowls, bakverk, stor kaffe-meny och även möjligheter till varma smårätter. Man kan även anpassa konceptet med andra inriktningar. En stor del av klienterna väljer även att beställa take - away.
Verksamheten har hittills drivis som familjeföretag men då andra utmaningar väntar, har man beslutat att överlåta sin verksamhet till någon eller några drivande krafter som kan ta vid att förvalta och utveckla vidare. Stor potential finns då caféet idag drivs med mindre öppettider. En ny ägare kan dessutom utveckla konceptet i enlighet med fastighetsägarens godkännande.
Detta är ett oerhört intressant objekt för den / dem som vill våga satsa på en egen verksamhet där man kan påverka och driva efter eget huvud med långsiktighet.
Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.
Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se
FAKTA
Objekt nr: 4073
Bransch: Café
Namn: Lilla Kaffekompaniet
Adress: Falsterbovägen 55
Ort: 236 51 Höllviken
Oms: 1 300 000 kr
Hyra: Förhandlingsbar
Pris: Kontakta mäklaren för info eller bud.
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap