Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > Palmblads konditori / 7012 till salu (Gå tillbaka)

Palmblads konditori / 7012 till salu

Upplagd: 2021-01-23

Pris:

Palmblads konditori startade 1929 och har varit i nuvarande familjs ägo alltsedan 1977 och nu är detta kända café till salu.
Konditoriet har varit en del av stadslivet i Trelleborg under lång tid – det är väldigt sällan vi har ett företag till salu med ett så pass starkt varumärke.

Rörelsen bedrivs i fina lokaler och det känns att traditionen sitter i väggarna. Här har det bakats i nästan 100 år med mycket kärlek, kunskap och kvalité.
Bageriet är mycket välutrustat med professionell och effektiv maskinutrustning
Utbudet är allt från chokladkakor, småbrödskakor, bakelser, wienerbröd och vetebröd.
Frukostbullar och matbröd ingår självfallet i sortimentet och tårtutbudet är mycket brett. Serveringen har upp till 30 platser inomhus.

Under sommarhalvåret nyttjas en stor uteservering med 16 platser på den soliga sidan av Algatan.
Varje dag har man fasta leveranser till olika kunder.
Detta är ett ypperligt tillfälle för den som vill köpa företag som har en väletablerad konditoriverksamhet och vill fortsätta traditionen i samma anda.

Förmedlingen avser samtliga aktier i bolaget (AB).

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa bolag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

F A K T A

Objekt nr: 7012
Bransch: Konditori/bageri
Namn: Palmblads konditori
Adress: Algatan 44
Ort: 231 42 Trelleborg
Oms: 4.700.000 sek
Sittplatser inne: 30
Sittplatser ute: 16
Hyra: 18.000 sek (momsfritt)
Pris: Kontakta mäklaren för info.
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap