Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Bar till salu > Vinnande koncept / 2272 till salu (Gå tillbaka)

Vinnande koncept / 2272 till salu

Upplagd: 2020-10-28

Pris:

Mineral, välkänd och populär naturvinsbar och restaurang på fina S:t Knut. Nämnd i otaliga, både svenska och utländska, guider. Mineral är nominerad till Malmö Gastronomy Awards 2020 i kategorierna Green och Bar och har tidigare vunnit pris för bästa vegetariska restaurang i Malmö.

En bar som på snart fyra år arbetat upp ett starkt namn i branschen, både som bar och som restaurang. Sedan öppningen 2016 har det alltid varit en helt vegansk meny, där stor omsorg lagts vid råvaror och hållbarhet. I dagsläget finns inarbetade samarbeten med lokala odlare och importörer, men såklart med potential för att växa. Vinmenyn har noga valts ut och sedan starten bestått av enbart naturviner. Mineral var en av de första naturvinsbarerna i Malmö när de öppnade och har enbart jobbat med okonventionella viner, sprit och cider.

Uteserveringen mellan husen är en av Malmös mest uppskattade sommartid där man kan sitta under äppelträden. Här finns det goda möjligheter till att få plats med många gäster.

Ägarna, som nu vill sälja sitt företag, har drivit verksamheten framgångsrikt sedan 2016. Dom vill överlåta restaurangen/baren till någon eller några som har kunskap och intresse att driva vidare på samma framgångsrika sätt.
Mineral har idag sin trogna kundkrets som återkommer regelbundet så konceptet och produkten är mycket anpassad till det som ligger i tiden.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa bolag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Bosse Stibeck

Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

FAKTA

Objekt nr: 2272
Bransch: Restaurang/Bar
Adress: S:t Knutsväg 13
Ort: 211 57 Malmö
Oms: 3 500 000 kr
Yta: 90
Hyra: 16 500 kr/mån
Sittpl inne: 30
Sittpl ute: 60
Pris: Kontakta mäklaren för info
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap