Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > Ensam i Malmö / 2270 till salu (Gå tillbaka)

Ensam i Malmö / 2270 till salu

Upplagd: 2020-12-29

Pris: 500000kr

En restaurang, ensam i sitt slag och koncept, är nu till salu i Malmö
Taste of Sri Lanka är den enda srilankesiska restaurangen i hela Skåne. Här erbjuds man den unika möjligheten att uppleva det srilankesiska köket. Ta del av en matupplevelse som inte är likt något annat.
Restaurangen är tämligen nystartad och har haft en oerhört positiv utveckling trots att marknaden för övrigt har stagnerat.
Man har på kort tid skaffas sig många nya kunder som blivit en återkommande kundkrets.
Omsättningen har snabbt ökat tack vare att man har många som beställer på distans och stor take-away-försäljning. Dessutom har man inrett lokalen med genuin miljö, lång ifrån det traditionella. Dessutom har man en stor servering på innegården som under sommaren och hösten varit fullsatt (nästan) varje kväll.
Restaurangen har nått mycket bra resultat utan att ha alkoholtillstånd, vilket man inte hunnit söka.
Framgången ligger absolut i det speciella koncept man har med maträtter som skiljer sig mycket mot det man har på andra restauranger, så det är viktigt för en ny ägare att inte ”tappa bort” det som redan skapats.
Ägarna deltog under Malmö Festivalen 2019, och uppmärksammades då väldigt mycket och positivt med vad man serverade.
Då ägarna har andra verksamheter utanför restaurangbranschen, väljer man nu att sälja sitt företag med ett mycket framgångsrikt koncept till någon (eller några) som kan fortsätta verksamheten och utveckla vidare med samma framgång.
För rätt köpare kan säljaren tänka sig en övergångsperiod då man jobbar tillsamman med köparen för att förenkla implementeringen av konceptet.
Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu. Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa bolag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.
Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se
FAKTA
Objekt nr: 270
Bransch: Restaurang
Adress: Föreningsgatan 37
Ort: 211 52 Malmö
Oms: 1 000 000 kr
Yta: 180
Hyra: 16 500 kr/mån
Sittpl inne: 45
Sittpl ute: 60
Pris: 500 000 kr
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap