Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > Café i Valhallabadet # 4067 till salu (Gå tillbaka)

Café i Valhallabadet # 4067 till salu

Upplagd: 2020-04-02

Pris: 600000

Detta café & restaurang företag till salu har en unikt placering inne i Valhallabadet (en historisk plats i centrala Göteborg). Caféet ligger intill Valhallasporthall, Valhalla IP och Scandinavium. Det har drivits av samma ägare i mer än 5 år.
Eftersom ägaren redan har ett annat heltidsjobb har han ingen mer energi att förvalta detta företag till salu.
Valhallabadet har mer än 500 000 besökare varje år.
Så detta café till salu har rikligt med solida och stabila kunder. Minst 200 till 300 besökare på kaféet varje dag. Café till salu har också riktigt bra förbindelser med olika simklubbar och med Valhallabadet, cafét har alla gruppbokning som frukost, gruppluncher och fika från klubbar och olika simförbund.
Cafét serverar gott kaffe bryggt med en professionell espressomaskin. Bryggkaffe, kakor, fyllda baguetter och pannkakor erbjuds också.
Då detta företag till salu även har ett fullt fungerande kök, så serveras det dagens lunch, hamburgare, färska pommes frites, kycklingris och annan asiatisk mat. (nygjord).
Detta företag till salu serverar även konferenskaffe när mötet genomförs i Valhallabadets regi. Sedan förra året, är man också mycket aktiv på Foodora, man har 4,4 stjärnor av 5.
Öppettiderna är nu vardagar 10.00 till 20.00, helger 09.30 till 15.30.
Men för den morgonpigga köparen kan man om man så önskar öppna redan 06,00 för att servera frukost.
Hyresvärden är Higab, som tillhör Göteborgs kommun, så de är väldigt solida och man kan lita på dom.
Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående köpa företag Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information
EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.
Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se
F A K T A
Objekt nr: 4067
Bransch: Café
Namn: Zéco Cafe
Adress: Valhallagatan 3
Ort: 412 51Göteborg
Oms: 1,120 000kr
Hyra: 12 900 kr
Yta: 216 kvm
Sittpl 40 inne:
Pris: 600 000 kr men alla bud beaktas
Mejla Peter ÖsterDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap