Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > Frukost, fik och butik / 4065 till salu (Gå tillbaka)

Frukost, fik och butik / 4065 till salu

Upplagd: 2020-05-06

Pris: 550000kr

Till salu finns nu ett av Malmös absolut mest speciella ställen I närheten av Folkets Park.
Verksamheten som säljs är JORD som har öppet för frukost hela dagen och serverar fika och populärt kaffe.
Jord bakar eget bröd och allt kaffebröd och den mat man lagar och serverar är närodlat och i säsong. (man steker, grillar eller friterar inte). En stor del av sortimentet är vegetariskt / veganskt, vilket är mycket populärt I detta område runt S:t Knut.
Malmö Turism har omnämnt Jord ett antal gånger då man bjudit in bl.a. influencers till staden för att testa caféer och restauranger. Även matbloggare och andra skribenter har nämnt Jord i olika sammanhang. Jord är White Guide rekommenderat och har varit det sedan de öppnade verksamheten.
Den som nu vill köpa ett företag och café, erbjudes här att köpa ett företag som är etablerat med sitt koncept och varumärke.
Verksamheten som nu är till salu, har funnits på adressen med samma ägare sedan två år och är välkänt väl besökt fr.a. av dem som bor i området.
Intressenter tar direktkontakt med mäklaren och skall inte på eget bevåg besöka Jord och prata med ägarna eller personal.
EU Commerce AB är företagsmäklare i Malmö med erfarna affärsmäklare som hanterar många affärsöverlåtelser med företag till salu årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål. EUC hanterar alla olika verksamheter till salu, inte enbart bolag som är till salu.
FAKTA
Objekt nr: 4065
Bransch: Café / butik
Adress: Falsterbogatan 1
Ort: 211 58 Malmö
Oms: 2 500 000 kr
Yta: 154+34
Hyra: 15 300 kr
Sittpl inne: 50
Sittpl ute: 36
Pris: 550 000 kr

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Växel 040 616 08 17
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se
Mejla Bosse StibeckDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap