Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > Lunchrestaurang centralt i Borås 2260 till salu (Gå tillbaka)

Lunchrestaurang centralt i Borås 2260 till salu

Upplagd: 2020-01-22

Pris: ring för info

I ett företagstätt område ligger denna populära restaurang till salu mycket centralt nära busstorget och beläget i Oscar Jacobsonhuset.
Restaurang till salu erbjuder en lunchbuffé med svensk klassisk husmanskost mån-fre med 4–5 olika rätter samt salladsbuffé som serveras varje dag mån-fre mellan kl. 11:00-14:30.
Perfekt för den som vill köpa företag och har tröttnat på sena kvällar och helger som är vanligt inom restaurangbranschen. Utmärkt för en familjeförsörjare/familj.
Restaurang Jasmine är en av Borås största festlokaler med plats för över 200 sittande gäster. Man har flera års erfarenhet utav bröllop, events, dopfester, examensfester, konferenser m.m. man erbjuder catering runt om i hela Sverige.

Ett unikt tillfälle att köpa detta företag till salu och ta över en etablerad och populär lunchrestaurang samt en väl inarbetad festvåningslokal.
Alla nödvändiga tillstånd finns beviljade, all nödvändig utrustning finns på plats samt lokalen har god ventilation.

Vänligen respektera att ägaren inte önskar att få spontana besök angående företag till salu Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info.
Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklare Peter Öster som även tillhandahåller all övrig information.

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa företag. EUC företagsförmedling handskas med många olika företag till salu, inte enbart bolag till salu.

Peter Öster
Företagsmäklare
Växel 031 13 64 48
Mobil 0760 06 81 79
po@eucommerce.se
www.eucommerce.se


F A K T A
Objekt nr: 2260
Bransch: Restaurang
Namn: Jasmine
Adress: Källegatan 6
Ort: 503 38 Borås
Oms: 3 300 000 skr
Hyra: 32 417 skr inkl. El, Yta: 366 kvm
Sittpl 200 inne:
Pris: ring för information
Mejla peterDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap