Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > 20890: POPULÄR RESTAURANG MED NYKÖPINGS VACKRASTE LÄGE till salu (Gå tillbaka)

20890: POPULÄR RESTAURANG MED NYKÖPINGS VACKRASTE LÄGE till salu

Upplagd: 2020-01-22

Pris: 2 100 000 SEK

Bransch: Restaurang
Län: Nyköping, Södermanland
Oms: 5 200 000 SEK
Begärt Pris: 2 100 000 SEK
Hyra: 23 000 SEK / MÅN

På ett av Nyköpings vackraste lägen ligger den här populära restaurangen på en halvö i Nyköpingsån omgiven av vatten på 3 sidor med fantastisk vy från uteserveringen nära centrum.

Lokalen rymmer 150 inne och 150 gäster ute. Lokalens planering passar även för bokningar av möten/konferens då det går att ordna avskild plats för ca 30 gäster.

Nuvarande ägare har tillstånd till kl. 01.00, men möjlighet finns att utöka till 02.00 om
man så önskar.

Den omfattande renoveringen samt nya möbler och de flesta maskiner som är från början av 2018, gör att investeringsbehovet är minimalt.

Stora möjligheter finns genom att utveckla med utökade öppettider då den i dag är öppen 4-5 kvällar i veckan. Dessutom finns potential för lunchservering och catering, då det finns flera företag i omedelbar närhet som saknar detta. Dessutom finns stora planer för närområdet som kommer gynna restaurangen om/när de genomförs.

Restaurangen har idag en varierad meny med a la cartemeny med modern bistroinriktning enligt egen koncept som köpare kan jobba vidare med eller utveckla eget då köket är välutrustat.

Nuvarande ägare väljer att gå vidare och säljer denna verksamhet som inkromsaffär vilket innebär att nya ägaren tar över inventarier, goodwill och avtal.

För med information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte svara på frågor som vidrör verksamheten, detta sköter mäklaren. Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF-Förmedling och ansvarig mäklare.
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Lars Hagring
0766 - 32 04 85
E-post: hagring@hrfformedling.se
Mejla Lars HagringDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap