Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Hotell till salu > 10368: PÅSKALLAVIKS GÄSTGIFVERI till salu (Gå tillbaka)

10368: PÅSKALLAVIKS GÄSTGIFVERI till salu

Upplagd: 2020-01-14

Pris: 3 750 000 SEK

Bransch: Hotell, Restaurang
Län: Påskallavik, Kalmar
Oms: 3 500 000 SEK
Begärt Pris: 3 750 000 SEK
Hyra: Egen fastighet

Påskallaviks Gästgifveri med närhet till havet och porten till det svenska skärgårds-landskapet, en unik plats för alla och envar! Med 3 vackra matsalar för 32+20+20 platser samt taktäckt uteservering på högsäsong med 24 platser. Trädgård med fristående vinterbonad förrådsstuga samt kallgarage i fristående byggnad.

Parkeringsplatser på egen tomt med plats för ca 15 -20 bilar.

Restaurangen har ett stort välutrustat kök, kallskänk samt litet bageri, kontorsdel samt hel källare med frysrum, tvättstuga, vinförråd m.m.

Påskallaviks Gästgifveris ide´
Den klassiska fest- och kalasmaten med god personlig service.

Påskallaviks Gästgifveri vill väcka smakminnen till liv som dina mor- och farföräldrar uppskattade. Vi tror att det finns en önskan att återigen få uppleva hur en riktig kalvstek med gräddsås smakar.
Smaker från ett liv som det var innan matproduktionen industrialiserades. Vi kan kalla oss en kulturarvs-krog som lagar dagens husman, menyer samt kalas- och festmat för stora och små sällskap.
Vi gör det på det gamla sättet och med de ursprungliga ingredienserna och den klassiska kryddningen serverat i en tidstypisk miljö..

Gör ett besök och låter er väl omfamnas av tidigare generationers smakminnen.

Påskallaviks Gästgifveri rymmer i den gamla 1700-talsbyggnaden, ytterligare tre charmiga resanderum för dig som söker enklare men trevligt natthärbärge.
Vi kallar dessa resanderum.

Gästgifveriets Hotell & Pensionat

Ett hyresavtal kommer att upprättas för Gästgifveriets internationellt klassade hotelldel "

Lyckans Guesthouse är hotelldelen av Påskallaviks Gästgifveri och fungerar som en helt integrerad verksamhet. Bra boende och god mat hör ihop. Checka in på Gästgifveriet så följer vi dig tvärs över gatan till ditt rum eller något av resanderummen på själva Gästgifveriet.

Konferens
Vårt nya konferensrum med tillhörande lounge och balkong har all modern konferensutrustning och en atmosfär av havet och sekelskiftet med ett maritimt tema. Stor lounge med soff- och sittgrupper för kaffe och smörgåsar samt direktutgång till en stor möblerad balkong med utsikt över hamnen, skärgården och Blå Jungfrun i horisonten. Lunch och middag äter man på vårt anrika Gästgifveriet tvärs över gatan.

Glasverandan är en rekonstruktion av en tidigare på platsen beläget Orangeri. Vi har inrett den för mindre sammankomster och möten med en speciell atmosfär.
Poolgarden och rosenträdgård tillhör också.

Mötesrummet har den senaste tekniska utrustningen men även traditionellt konferensskåp med whiteboard och blädderblock. Ingen projektor behövs utan presentationer visas trådlöst till en 65" LED-skärm. Både direkt från er egen dator, vår PC eller din mobil oavsett märke. USB laddare finns liksom gott om el-uttag för era medhavda bärbara datorer. Vi hjälper gärna till med det tekniska.

Det lilla och mycket privata, utan störande inslag och externa lockelser kan ibland vara det mest effektiva. För arbetsgrupper, ledningsgrupper, styrelser eller olika projektgrupper kan vi erbjuda ett trevligt alternativ för era möten och minikonferenser.

Välkomna till ett av de vackraste och bäst utrustade mötesrummen längs Smålandskusten.

På bekvämt utflyktsavstånd på ca 1 timma når ni Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, Öland, Glasriket och ett stort antal spännande platser i vår region. Det småländska kustlandskapet. Skärgården har ni direkt utanför fönstret. Vi är belägna vid hamnen med utsikt över övärlden och nationalparken Blå Jungfrun.
Påskallavik ligger utmärkt vi Östersjöns kant och längs E22:an för er som reser till Öland eller skall med färjan till Gotland. Gotlandsfärjan angör bara 10 min med bil från Påskallavik. Många Sommarölänningar har Lyckans Guesthouse och Gästgifveriet som ett naturligt stopp på vägen. Och många Gotlandsresenärer övernattar hos oss på väg till eller från Vindarnas ö.

Följ vägskyltarna mot Påskallavik och Hotell- och restaurangskyltar längs E22 och i samhället.

Hjärtligt Välkomna till ett personligt hotell & pensionat med havets atmosfär och sekelskiftets karaktär!

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Leo Ulmborg
0720 - 70 62 67
E-post: leo@hrfformedling.se
Mejla Leo UlmborgDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap