Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Hotell till salu > 10350: LÖNSAMT HERRGÅRDSLIV I DALARNA till salu (Gå tillbaka)

10350: LÖNSAMT HERRGÅRDSLIV I DALARNA till salu

Upplagd: 2020-02-03

Pris: Ring för info!

Bransch: Hotell, Restaurang
Län: Långshyttan, Hedemora, Dalarna
Oms: Ring för info!
Begärt Pris: Ring för info!
Hyra: Egen fastighet
Byt storstadsstress mot herrgårdslugn i Långshyttan, Hedemora.
Tillfälle finns nu att förvärva ett unikt hotell med restaurang- och konferensverksamhet i egna fastigheter beläget i vackra Långshyttan i sydöstra Dalarna.Långshyttans Brukshotell ligger endast 2 timmar från Stockholm och 35 min från Falun och Borlänge.
Här finns närhet till natur och friluftsaktiviteter som till exempel besöksmålet Husbyringen med en 6 mils natur-och kulturled full av aktiviteter som t ex fiske och kanotpaddling. I den vackra Herrgårdsbyggnaden från 1856 drivs idag en välmående verksamhet med hotellverksamhet, konferens och restaurang.
I matsalarna/restaurangen serveras vällagad mat med lokala råvaror och möjlighet finns att ta emot upp till 100 gäster. Det finns 15 olika boendealternativ, 10 rum ligger i Herrgårdsbyggnaden och 1 studio, 2 lägenheter samt 2 dubbelrum i Gårdshuset. Samtliga rum och lägenheter är individuellt inredda med stor omsorg och estetisk känsla vilket skapar en fantastisk atmosfär. Renoveringen av rum samt alla badrum har genomförts under de senaste 3 åren.
I Slagghuset hålls fester för upp till 70 personer och miljön kännetecknas av en härlig kombination av takbjälkar och kristallkronor. Här hålls även konferenser med stor framgång. Under senaste året ökade konferenserna med 800% jämfört med föregående år!!
Bröllopen ökar rejält tack vare slagghusets unika karaktär. Gästnöjdheten är hög (9,2 på Booking.com och 9,6 på Hotels.com) Hotellet hamnar högst på listan över alla hotell i Dalarna gällande gästnöjdhet på dessa bokningssajter och andelen återkommande gäster är stor.
Långshyttan har många välmående företag och näringslivet har fått ny fart genom att Setra koncernen investerar och skapar ett trävarucentrum i Långshyttan. Ortens näringsliv är idag expansivt och turisttillströmningen god.
Verksamheten drivs idag av Bengt och Carina samt 2 anställda.
Omsättningen är god och ökar i takt med Långshyttans Brukshotells goda rykte.
September 2018 till och med maj 2019 har omsättningen ökat med 820 000 Sek vilket är en procentuell ökning med över 30%.Här finns möjlighet att överta en välskött verksamhet i enastående miljö med närhet till Stockholm med ytterligare potential till utveckling. Byt storstadstress mot herrgårdslugn idag!
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.
Petra Schollin Löfbom
0720 - 77 62 04
E-post: petra@hrfformedling.se
Mejla Petra Schollin LöfbomDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap