Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Hotell till salu > 10350: LÖNSAMT HERRGÅRDSLIV I DALARNA till salu (Gå tillbaka)

10350: LÖNSAMT HERRGÅRDSLIV I DALARNA till salu

Upplagd: 2020-09-26

Pris: Ring för info!

Bransch: Hotell, Restaurang
Län: Långshyttan, Hedemora, Dalarna
Oms: Ring för info!
Begärt Pris: Ring för info!
Hyra: Egen fastighet

Byt storstadsstress mot herrgårdslugn i Långshyttan, Hedemora. Endast 2 timmar från Stockholm finns nu möjlighet att förvärva ett unikt hotell med restaurang och konferensverksamhet i egna fastigheter beläget i vackra Långshyttan i sydöstra Dalarna.

Hög kvalitet och renoverat gör det möjligt för den nye ägaren att kliva in och ta över omgående utan investeringsbehov. Långshyttans Brukshotell ligger endast 2 timmar från Stockholm och 40 min från Falun och Borlänge. I den vackra herrgårdsbyggnaden från 1856 drivs idag en välmående verksamhet med hotellverksamhet, konferens och restaurang. I matsalarna serveras vällagad mat på lokala råvaror och med möjlighet att ta emot upp till 100 gäster.

Hotellet ingår i nätverket Taste of Dalarna. Fastigheten består av 3 separata byggnader belägna i den vackra engelska parken. Hotellet har 15 hotellrum med upp till 35 bäddar. Samtliga är individuellt inredda med stor omsorg och estetisk känsla vilket skapar en fantastisk ”hemma hos” atmosfär. Hela hotellet har genomgått en stor renovering de senaste 4 åren. Den senaste investeringen är iordningsställandet av det gamla slagghuset från 1856. Här hålls konferenser och fester med plats för upp till 70 personer.

Miljön kännetecknas av en härlig kombination av takbjälkar och kristallkronor. Kanske Dalarnas häftigaste lokal!

Gästnöjdheten är hög (9,2 på både Booking.com & Hotels.com) och andelen återkommande gäster är stor. Under 2019 ökade konferenserna med 800% jämfört med föregående år. Turisttillströmningen är god då Långshyttan ligger på bekvämt avstånd från kulturella upplevelser i Dalarna.

Långshyttan har många välmående expansiva företag och näringslivet har fått ny fart genom nyinvesteringar av ett stort svenskt trävaruföretag.

Verksamheten drivs av ägarna Carina & Bengt samt 2 anställda. Här finns möjlighet att överta en välskött verksamhet i enastående rustik bruksmiljö med närhet till Stockholm med låga driftskostnader och med ytterligare potential till utveckling.

Byt storstadsstress mot herrgårdslugn idag!

Försäljningen av detta objekt sker i samarbete med Fastighetsmäklare Mikael Rehnman.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Petra Schollin Löfbom
0720 - 77 62 04
E-post: petra@hrfformedling.se


Mejla Petra Schollin LöfbomDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap