Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > Cateringföretag med långt historik / 2229 till salu (Gå tillbaka)

Cateringföretag med långt historik / 2229 till salu

Upplagd: 2019-02-11

Pris: Vid förfrågan!

Vi förmedlar ett väl inarbetad cateringföretag för dem som vill jobba med detta, och vill ta över en verksamhet som är igång med kunder från dag ett.
Just precis, kunder från dag ett och inte behövas jobba flera år för att etablera sig när kan man köpa en verksamhet som varit igång sedan 20 år och sedan länge ett etablerat cateringföretag.
Eller har du redan ett cateringföretag och saknar den organiska raiting på Google och vill öka egen omsättningen?
Vad får Du för pengarna?
”En hel” del inklusive tillräckligt som behövs för att ta över ett fullt fungerande cateringföretag med ca 2 000 kunder, telefonabonnemang, domän, hemsidan, mailadress dito!
Utöver detta har man ett eget produktions kök, eller skaffar nytt, som inte behöver ligga centralt med hög hyra, utan ett som kan ligga lite utanför centrum då catering levereras till kunder på olika adresser i regionen.
Priset för verksamheten är anpassat för vad man tar över: ny hemsida, SEO optimering, AD Words reklam, Facebook reklam mm, och även hela inkråmet.
Välkomna att fynda!

F A K T A
Objekt nr: 2229
Bransch: Catering
Namn: Lillans café & catering
Adress: Amiralsgatan 28
Ort: 211 55 Malmö
Oms: 1 500 000 kr
Pris: Vid förfrågan!
Mejla Bedrudin HondoDetta gör vi för att förhindra spam

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap