Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Hotell till salu > 10326: HOTELL, RESTAURANG, PUB, VANDRARHEM OCH KONFERENS till salu (Gå tillbaka)

10326: HOTELL, RESTAURANG, PUB, VANDRARHEM OCH KONFERENS till salu

Upplagd: 2019-09-07

Pris: Ring för info!

Bransch: Hotell
Län: Sunne, Värmland
Oms: 7 000 000 SEK
Begärt Pris: Ring för info!
Broby Gästgivaregård ligger centralt i charmiga Sunne med några minuters gångväg till både centrum och till en badplats.
Här finns en hotelldel med 60 bäddar, en restaurang med möjlighet till 250 gäster i 3 matsalar, en egen engelsk pub, 2 uteplatser samt ett vandrarhem med 26 bäddar.
Med anor från 1600-talet samt omnämnt i Gösta Berlings saga består Broby Gästgivaregård idag av en huvudbyggnad samt ett annex med ursprung i början av 1900-talet.
Genom åren har man givetvis både byggt om och byggt till.
Detta ger byggnaden sin egen unika prägel med många vinklar och vrår och de 28 rummen i huvudbyggnaden varierar något i storlek och utförande. Men alla rummen har fräscha kaklade badrum med dusch och toalett. Rummen har även specialdesignade möbler, flatscreen-TV samt wifi. Drygt hälften av rummen har även AC.
För hotellets gäster finns även en relaxavdelning med bastu och dusch.
Restaurangen har ett stort välutrustat kök samt tre matsalar med möjlighet att ta upp till 250 sittande gäster. I anslutning till matsalarna finns även 2 verandor med plats för ca 70 personer.
Som en gästgivaregård med gästen i fokus har man här även sin egen pub i engelsk stil där man utöver de drycker som hör till en pub även serverar mat från en pubmeny.
Broby Gästgivaregård erbjuder många olika paket till sina gäster som t.ex. golfpaket, teaterpaket, vandringspaket m.m. Man har även konferenspaket då det i byggnaden finns ljusa och trevliga konferenslokaler för mellan 30 – 50 personer.
Tomten som är på 3 739 kvm har förutom huvudbyggnaden och en egen parkering även ett annex som rymmer 10 rum med 26 bäddar. Här har man sommartid ett boende som är av vandrarhem i sin karaktär. Rummen har egna handfat men toaletter och duschrum är gemensamma.
Nuvarande ägare har under sina snart 5 år dubblat omsättningen, men känner nu att de vill lämna över till någon som kan fortsätta att driva och utveckla verksamheten.
Hotellets hemsida är www.broby.nu
Antal rum: 28 + 10 st.
Antal bäddar: 60 + 26 st.
Sittplatser inne: 250 st. (godkänt för 350)
Sittplatser ute: 70 st.
Oms: 7 000 000: - .
Hyra: Egen fastighet.
Uppvärmning: Kompressor + el.
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare.
Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.
Petra Schollin Löfbom
0720 - 77 62 04
E-post: petra@hrfformedling.se
Mejla Petra Schollin LöfbomDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap