Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Restaurang till salu > Sushi Bar, Solna till salu (Gå tillbaka)

Sushi Bar, Solna till salu

Upplagd: 2018-07-03

Pris: 350000

Pris: 350 000 kr
Oms: ring för info
Deposition: 30 000 kr
Hyra: ca 8500 månad exkl. moms
(Hyra: ca 12 300/månad exkl.moms fr.o.m. 2019-05-01)
Yta: ca 90 kvm

Tillfälle att förvärva en Sushibar som är belägen vid en högtrafikerad gata i Solna. Här får man ett rikligt kundflöde från många förbipasserande människor stora delar av dygnet och det finns gott om butiker, caféer, företag och restauranger i närheten av verksamheten. Lokalen är på 90 kvm och fördelad på två plan. Det finns 22 sittplatser inne. Bakom serveringslokalen finns det utrymmen som används som förråd. Köket är ändamålsmässigt stort och har all utrustning som behövs. Det finns även en personaltoalett, lager /omklädningsrum disponeras en trappa ner i lokalen som är på 35 kvm. Idag serveras sushi med lättare varmrätter. Man kan fortsätta att driva verksamheten med samma koncept eller ändra inriktning på konceptet.
Förslagsvis salladsbar eller café. Passa på att förvärva en mycket bra verksamhet i ett mycket bra läge med stort kundtryck.
Ovanstående uppgifter har erhållits utav säljaren
För mer information och visning, kontakta ansvarig företagsmäklare;
Stefan Milosevic 073 360 98 92.
Mejla Stefan MilosevicDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap