Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > 60158: MALMÖS NÄST ÄLDSTA KONDITORI till salu (Gå tillbaka)

60158: MALMÖS NÄST ÄLDSTA KONDITORI till salu

Upplagd: 2017-10-18

Pris: 1 500 000 SEK

Bransch: Café
Ort: Malmö, Skåne
Oms: Ring för info!
Begärt Pris: 1 500 000 SEK
Hyra: 5716 SEK / MÅNAD

Nu har du chansen att förvärva Malmös näst äldsta Konditori från mitten av 1900-talet som ligger i en fantastisk bostadsrättsförening där man som köpare av verksamheten även förvärvar och äger lokalen i detta värdestigande kvarter vilket gör att ni får en tillgång i ert företagande och kan därmed behålla den låga hyran.
Köpenhamnsvägens Konditori har endast haft 2 ägarfamiljer sen det öppnade i mitten av 1900-talet och är idag en fin lokal kulturskatt med många inredningsdetaljer kvar sedan det öppnade och en del av kunderna har funnits sedan Konditoriet öppnade vilket visar hur populärt och uppskattat detta Konditori är.
Bageriet har både nyare och äldre maskinpark som dagligen används ihop med de nya och gamla unika recepten från förr och kunderna är allt från lokala till resande och företag som är återkommande.
Rum: 1 cafè 1 Bageri 1 kontor 1 källare
Sittplatser Inne 9 st och med plats för 20 st på uteserveringen.
Man har en underbar solsida på uteserveringen som idag finns på den breda trottoaren i söderläge vilken dagligen trafikeras av cyklister, hundägare samt bilisterna på gatan som utgör kunder och framtida potentiella kunder att bearbeta. Här är enkelt att parkera och man når det även med buss som stannar utanför.
Precis över gatan har vi den lugna Rönneholmsparken som dagligen drar folk till området och ger kunderna möjlighet att ta sin fika på en fin parkbänk eller filt.
Inne finner ni den gamla anrika lilla cafè delen, se bilderna på väggen med Köpenhamnsmotivet som talar om det gamla unika. Här finns idag 9 platser samt kassadisken med alla bakverk och drycker, kalla som varma.
Där bak finner ni bageriet samt trappan ner till torrlagret i källaren och sen finner man kontoret där uppe med utgång till egen sophantering.
För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten.
Detta sköter enbart mäklaren.
​Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.
Fredrik Andersson
0720 - 78 75 90
E-post: fredrik@hrfformedling.se
Mejla Fredrik AnderssonDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap