Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Övrigt till salu > 80164: EBBES FÅRÖ GOTLAND till salu (Gå tillbaka)

80164: EBBES FÅRÖ GOTLAND till salu

Upplagd: 2018-01-03

Pris: 7 995 000 SEK

Bransch: Övrigt
Ort: Fårö, Visby, Gotland
Oms: 5 100 000 SEK
Begärt Pris: 7 995 000 SEK

Fårö, Sudersands sandstränder, historia och Ebbe´s.
Nordost om Gotland ligger Sveriges åttonde största ö, Fårö. Omtalat, säreget och ett av Gotlands mest besökta turistmål. Här ligger bl a Ebbe´s som är ett måste för alla besökare, turister såväl som bofasta
Gotlänningar.

Denna unika butik har utvecklats av nuvarande ägare från att ha varit en renodlad pälsaffär till en butik med stort sortiment inom skinn och hantverk mm. I bulhuset säljs dessutom säsongsvaror tex godis och leksaker, vilket gör detta till ett utflyktsmål för hela familjen.

Nu efter ca 20 år har ägarna för avsikt att lämna över anläggningen till nya ägare. Det ska nämnas att den förra ägaren drev rörelsen ungefär lika länge. Detta är således en hel livsstil som nu är till salu. Det lär dröja till nästa gång det är till salu, så är ni minsta intresserad av denna livsstil och att driva en av underbar rörelse på Fårö så tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

Öppet maj-september. Önskat tillträde hösten 2018 eller enligt överenskommelse.

För mer information, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten.
Detta sköter enbart mäklaren.
​Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.
Lars Nilsson
0768 - 79 23 00
Epost: nilsson@hrfformedling.se
Mejla Lars NilssonDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap