Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Övrigt till salu > Chocolatier i centrum av Malmö till salu (Gå tillbaka)

Chocolatier i centrum av Malmö till salu

Upplagd: 2018-04-10

Pris: 170000

Presenteras av:
E U C O M M E R C E
F ö r e t a g s f ö r m e d l i n g

Förmedlar rörelse och kommersiella fastigheter
i Södra Sverige, Stockholm och utlandet.

Chocolatier, chokladtillverkning och försäljning

Rörelsen etablerades 2011, som ett chokad – och pralinföretag, först i Lund och 2016 flyttades verksamheten till Malmö. Företaget har byggt upp relationer med caféer, butiker, gourmet mat butiker under de första 2 åren. Sammanlagt ca 20 återförsäljare. I tillägg till detta har man sålt chokladpraliner till ett antal olika bröllop. Därutöver har man skapat många kundkontakter med företag, t ex Finnlines, Swedbank, Nordea, Bilgruppen i Lund och många flera företag. Dessa företag köper minst 100 askar per företag och år. Man arrangerar även choklad provnings kurser till små grupper ända upp till 300 personer.
Efter det att butiken i Malmö öppnades så har man sålt 150 chokladkurser.
Alla praliner designar man själva och ibland efter inspiration av andra. Därefter låter man många provsmaka pralinerna för att säkerställa smak, design, form, färg och presentation tilltalar så många som möjligt. Man erbjuder även praliner med personlig design eller med företags design/logotype.
Detta är en utmärkt affärsmöjlighet att få kontakt med återförsäljare, ge chokladkurser med avsmakning och/eller tillverkning av praliner, göra bröllopspresenter, julklappar eller sälja till företag.
Butiken kan också göras om till ett choklad café med 10 platser. I butiken finns all utrustning man behöver för att tillverka färska praliner, flera kylar och frysar och en mycket fin kaffemaskin.
Butiken ligger mycket centralt med kort avstånd till flera hotell, butiker och restauranter. Det finns en möjlighet att öka försäljningen genom samarbete med hotellen.
Man har investerat mycket i marknadsföring i lokala tidningar, Instagram, Facebook och en attraktiv online webbshop. Företaget är idag etablerat som en Chocolatier med mycket god kvalité.
F A K T A
Objekt nr: 4054
Bransch: Chokladtillverkning – och försäljning
Namn: Chocolatier
Adress: Davidhallsgatan 25
Ort: 211 45 Malmö
Oms: 250.000:-
Yta: 34 kvm
Hyra: 6.770:-
Pris: 170.000:-
Civ.Ek. Jur.kand.
Företagsmäklare
Johan Malmqvist
EU Commerce
Företagsförmedling
Tel.vxl +46 40-616 02 72 Dygnet runt
Mobile: +46 760-06 98 65
jm@eucommerce.se
www.eucommerce.se
Mejla Johan MalmqvistDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap