Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Hotell till salu > 10289: VÄRDSHUSET LOKATTEN till salu (Gå tillbaka)

10289: VÄRDSHUSET LOKATTEN till salu

Upplagd: 2017-12-06

Pris: 3 000 000 SEK

Bransch: Hotell
Ort: Los, Gävleborgs
Oms: Ring för info
Begärt Pris: 3 000 000 SEK

Välkända Värdshuset/Herrgården Lokatten i Los är till salu.

Mitt i den storslagna naturen erbjuds förutom fantastiska skoterleder och vinteraktiviteter, även ett rikligt djurliv, ex vis Björn, Varg o Lo samt naturligtvis fiskevatten.
Los är ett aktivt gemytligt samhälle med lagom pendlingsavstånd till flera av de större städerna i regionen. Ett utmärkt tillfälle för en familj att kombinera livskvalite med en verksamhet.

Nuvarande ägare har gjort en omfattande renovering 2016. Bla har man installerat fjärrvärme och nytt kök, även nytt brandlarm är installerat enligt IVO´s kravspec. Då ägarna nu väljer att efter renoveringen, avyttra verksamheten, beror helt på att man koncentrerar sig på annan verksamhet.

Lokatten lämpar sig oerhört bra för Värdshusverksamhet. Här passerar många bussar på väg till bla Vemdalen. Likaså är en av Sveriges största vindkraftsparker planerade i närområdet vilket genererar massor av tillfälle att belägga både boende och restaurang inom oöveskådlig framtid.

se www.loos.se under fliken "aktuellt" för senaste info ang vindkraftsparken.

Behovet av en anläggning som denna är stort i området.

Herrgårdsbyggnaden är på ca 1000 kvm i tre plan, den intilligande villan är på ca 300 kvm med två 4-5 rums lägenheter, tomtareal 12633kvm.

Allt är nu till salu för endast 4,5 miljoner, ev kan bud komma att accepteras, beroende på tillträdesdag.

För mer information, prospekt, bokning av visning och vidare handläggning, kontakta ansvarig mäklare. Personal i verksamheten kommer inte att svara på frågor som vidrör verksamheten. Detta sköter enbart mäklaren.
​Då respekterar ni säljarens önskemål att all kontakt sker via HRF Förmedling och ansvarig mäklare.

Nancy Lindgren
0720 - 78 19 04
E-post: nancy@hrfformedling.se
Mejla Nancy LindgrenDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap