Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Köp & Sälj > Café till salu > Café vid torg i Göteborg till salu (Gå tillbaka)

Café vid torg i Göteborg till salu

Upplagd: 2016-04-18

Pris: 550000

Café beläget i en av Göteborgs välmående förorter. Centralt lokaliserat vid ett torg med hög inflyttning och expansivt område. Kraftig upprustning har skett under senaste 2,5 åren med stigande resultat. Lättskött med etablerade rutiner och en trogen kundbas. Utöver café med alla inventarier ingår även etablerade marknadsföringskanaler och företagskunder. Säljes pga. familjeförhållanden. Bör ses. Diskretion viktigt. I priset ingår en veckas kostnadsfri överlämning. Perfekt för den som vill satsa.
Mejla Anders PetterssonDetta gör vi för att förhindra spam
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap