Hemsida
www.xxl-parasoller.com
Epost
info@xxl-parasoller.com
Telefon Fax
0280-717 80 0280-132 37
Adress
Källvägen 7, 78233 MALUNG
Kontaktperson
Ruben Einarsson (VD)

Verksamhet

Vi på XXL-Parasoller levererar stora och små parasoller till hotell, restauranger, uteserveringar och cafè.

Ingen annan aktör på marknaden kan presentera ett lika brett utbud av parasoller. Ingen annan har heller inte möjligheten att producera små upplagor. Minsta upplaga hos oss är faktiskt bara…en! Inklusive tryck. I och med att vi har eget screentryckeri är vi heller inte sårbara vid små upplagor.

Vi på XXL-PARASOLLER och Dalarnas Paraplyfabrik är ingen nykomling på marknaden. Företaget har funnits i mer än 75 år. Att vi är störst på paraplyer känner de flesta till. Men under senare år har även parasollsidan vuxit sig stark.

Storsäljaren
Storsäljaren i vårt XXL-program heter Elegant. En modell som teleskopiskt går upp när parasollen fälls ner. Det innebär att bord och stolar alltid kan stå kvar när parasollen fälls ihop för kvällen.

Egen design
Vi har stor erfarenhet att skissa fram olika lösningar, både när det gäller design av parasoller och själva layouten av din uteplats.


● Hur många bord finns det plats för?
● Ska man satsa på en stor parasoll? Eller flera små?
● Ska parasollerna vara runda, fyrkantiga eller rektangulära? Eller både och?


Tänk också på att du eventuellt behöver tillstånd från Byggnadsnämnden när det gäller permanenta uteserveringar. Eller om du skall gräva ner och gjuta fundament för permanenta parasollfötter.

Kontakta oss så hjälper vi dig
Telefon: 0280-717 80.

XXL-Parasoller - Parasoll & Värmare i paket!

Parasoll & Värmare i paket!

Vi kan nu erbjuda ett förmånligt paket med både parasoll och värmare. Paketet innehåller vår välbeprövade Båstad 4x4m parasoll med fot samt vår IR värmare XXL Heat som består av 4st värmeelement inkl. spotlights.

Pris 11.995:-/paket

Gäller så långt lagret räcker!

Klicka här för att se parasollen >>

Klicka här för att se värmaren >>
Parasoll & Värmare i paket!, läs mer >>
XXL-Parasoller - Elegant

Elegant

En av våra storsäljare när det gäller parasoller till uteserveringar och innetorg.

Modell Elegant har en teleskopisk funktion vilket innebär att parasollet åker upp när den fälls ner. Det innebär att bord och stolar alltid kan stå kvar under. Lätt att fälla upp och ner med Sliding System.
Elegant, läs mer >>
XXL-Parasoller - Royal Eagle

Royal Eagle

Ska du ha det bästa i parasollväg så väljer du Royal Eagle.

Royal Eagle är kraftigare i allt, den profilerade stången, spröten, kronan och de förstärkta plastdetaljerna. Royal Eagle har GS-certifikat 8 enligt Baufertskalan vilket innebär att den klarar vindar upp till styv kuling. Den här modellen väljer du också när du vill ha en parasoll i ett lite större format. Välj mellan tre olika system för upp- och nerfällning. Delar som lätt kan bytas utan verktyg.
Royal Eagle, läs mer >>
XXL-Parasoller - XXL-Parasoll

XXL-Parasoll

Jätteparasoll som kan täcka en hel terrass. Den största mäter 10 m i diameter.

Används ofta vid ölservering, där man bygger upp baren i mitten kring stolpen. Teleskopisk modell, precis som alla XXL-modeller fr.o.m. "Nizza", vilket innebär att stolar, bord etc. kan stå kvar när parasollen fälls ihop. Extra kraftig och profilerad stolpe på 110 mm samt spröt på 56 x 31 mm. Försedd med Winder System. Du vill ha ett parasoll i ett lite större format. Välj mellan tre olika system för upp- och nerfällning. Delar som lätt kan bytas utan verktyg.
XXL-Parasoll, läs mer >>
XXL-Parasoller - Båstad

Båstad

Båstad är en serie parasoller där du får mycket för pengarna.

Båda levereras med en enklare fot för plattor. Den ena parasollen är frihängande med en stolpe på sidan. Den andra traditionellt med stolpe i mitten.
Båstad finns som lagervara, varför vi är oslagbara när det gäller leveranstider.
Båstad, läs mer >>
XXL-Parasoller - Guld

Guld

Ibland kräver miljön att parasollet ska smälta in på ett optimalt sätt.

Då kan en träställning vara att föredra. Våra parsoller i Guld-serien är gjorda av ett extra hårt trämaterial för klara höga krav på hållfasthet.
Stolpe på 60mm diameter.
Guld, läs mer >>
XXL-Parasoller - VN-System

VN-System

VN-PLU System är parasollsystemet som vinner mer och mer mark på kontinenten.

Vilket är lätt att förstå när man tittar närmare på den robusta konstruktionen och möjligheten att hänga på en, två, tre eller fyra parasoller kring samma stolpe.

I och med stolpen placeras i ytterkant får man fri passage under parasollerna. Detta gör att man rymmer fler bord, stolar och gäster. Vilket i sin tur innebär mer inkomster.
VN-System, läs mer >>
XXL-Parasoller - Caféparasoller

Caféparasoller

Vi på XXL-Parasoller har producerat reklamparasoller i mer än 30 år.

Vi var faktiskt en av de första som upptäckte att även de små parasollerna var en utmärkt reklambärare. I dag producerar vi små caféparasoller åt de flesta presentreklamföretag, myndigheter, kommuner och andra företag. I och med att vi har egen produktion och tryckeri kan vi också producera små upplagor. Den minsta upplagan är faktiskt en.
Caféparasoller, läs mer >>
Administrera XXL-Parasoller


Gör som 27.700 prenumeranter.
Få vårt nyhetsbrev med senaste nyheterna
och lediga jobb. GRATIS!

Visa nyhetsbrev
Annonseringsfrågor: annonsera@hrtorget.se
Nyhetstips & allmäna frågor: info@hrtorget.se

Tfn (växel) : 035 - 12 30 56
Hotell- & restaurangtorget
[ Dunder Media ]
Viktoriagatan 7
302 46 Halmstad
   

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning. Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar
Daniel Spendrup // daniel@hrtorget.se // 035 12 30 56

 


 

nyhetsbrevet - Gratis!
Nu 27.700 prenumeranter!

Följ oss på Twitter!
RSS