Hemsida
www.wgs.se
Epost
ida@wgs.se
Telefon Fax
0511-177 99 0511-188 99
Adress
Kämpagatan 3, 532 36 SKARA
Kontaktperson
Ida Holm (.)
Telefon: 0709-38 37 96

Verksamhet

Werners Gourmetservice AB är en importör och grossist med försäljningsverksamhet mot restauranggrossister, restauranger, catering, storhushåll, butiker och konditorier.

Werners målsättning är att alltid vara i frontlinjen när det gäller mat och matkultur. Kvalitet, ursprung och service är ledord som följt Werners Gourmetservice sedan starten 1990 och som alltid uppskattas av våra kunder.

Idag är vi runt 40 personer som jobbar på Werners i Skara, Stockholm och Malmö. Vi har ett 70-tal leverantörer som förser oss med drygt 1.100 artiklar till vårt sortiment.

Med hjälp av en kontinuerlig kontakt med många av toppkrogarna i såväl Sverige som i Europa känner vi av mattrender, samtidigt som vi får inspiration och idéer om nya produkter. Dessa kontakter ger Werners Gourmetservice ett levande modernt sortiment.

För att tydligt visa våra produkter har vi gjort sortiments- katalogen i nedladdningsbart pdf-format. Där finner du produktinformation, bilder och förpackningsstorlek och räcker inte det så är det bara att kontakta oss.

Klicka här för att ladda ner vår sortimentskatalog >>

----------------------------------------------------------------------
Sökord - Werners Gourmetservice
----------------------------------------------------------------------
Vinäger ● Sött och Salt ● Kryddor ● Choklad ● Nötter och torkad frukt ● Frysta frukter och puréer ● Tårtor och desserter ● Ris ● Pasta ● Linser ● Mjöl ● Sosa Textur ● illy espresso ● Övrigt sortiment


Werners Gourmetservice AB - illy espresso

illy espresso

illy kaffe består av 100% Arabica. illy använder dessutom en sällsynt ingrediens, nämligen kunskapen att kunna blanda 9 olika Arabica, utvalt från de bästa skördarna i 20 länder, på ett balanserat sätt. Tack vare dess unika blandning har illy espresso samma distinkta arom och smak i varje kopp. illy espresso, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Choklad

Choklad

Vår franska chokladleverantör Weiss har mer än 100 års erfarenhet av chokladtillverkning och tillhör den absoluta eliten av chokladproducenter. I likhet med många stora vintillverkare, vill Weiss hitta kombinationer av bönor med olika ursprung och blanda fram välbalanserade smaksensationer. Fabriken är belägen i St Etienne, en stad strax utanför Lyon. Området är sedan länge välkänt för sin chokladtillverkning.
Choklad, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Delikatesser

Delikatesser

Vår nyfikenhet på att finna nya smaker, dofter och matupplevelser borgar för att vi alltid är på jakt efter de bästa råvarorna.
Kvaliteten är viktig - för hur är det? Kan en maträtt någonsin bli bättre än dess sämsta ingrediens?
Delikatesser, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Frysta frukter och puréer

Frysta frukter och puréer

Kooperativet Sicoly består av lokala frukt- och bärodlare från områden kring Lyon och har ett brett sortiment av frukt- och bärpuréer, frysta bär och coulis.
Sicolys tillverkningsprocess är modernast i världen, där den nya tekniken för värmebehandlingen ger en avsevärd skillnad i hur färg och smak bevaras utan att tumma på säkerheten.
Redan vid första anblick syns skillnaden i färg för att inte tala om smaken.
Frysta frukter och puréer, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Kryddor

Kryddor

Under hösten 2011 byggde vi en ny linje för paketering av våra kryddor. Vi har bytt förpackning till en ny stabilare burk med goda barriäregenskaper och förnyad design. Vi vill att våra utvalda kryddor förvaras så att smak och arom bevaras samtidigt som det ska se snyggt ut på hyllan och arbetsplatsen.
Kryddor, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Nötter och torkad frukt

Nötter och torkad frukt

Vi har valt att samarbeta med Maître Prunille som är en marknadsledande producent i Europa av torkad frukt. De har tagit fram ett stort sortiment av torkad frukt samt utvecklat en metod där den torkade frukten återfuktas under torkningen för att ge en saftig smakupplevelse.
Nötter och torkad frukt, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Ris, pasta, linser och mjöl

Ris, pasta, linser och mjöl

Vår storsäljare i denna varugrupp är gröna linser från Puy (Lentilles du Puy). Dessa franska linser får sin speciella smak och färg från den vulkaniska berggrunden runt staden Le Puy. Linserna har en suverän förmåga att behålla sin form och klibbar inte. Vi har även röda, gula och gröna Linser. Ris, pasta, linser och mjöl, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Sosa

Sosa

Från Sosa i Spanien kommer ett helt program för textur och molekylär gastronomi och dessutom andra produkter såsom frystorkad frukt och ”poppande” bruskristaller. Förutom de lagerlagda produkterna finns ett stort beställningssortiment. Vi håller också kontinuerligt utbildningar. Kontakta oss för information. Sosa, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Sött och salt

Sött och salt

Franska marmelader
Marmeladerna från Confiture Curtelin är gjorde enligt gammal tradition, efter recept från 1920-talet. Recepten går ut på att bevara frukterna och bären så hela som möjligt i marmeladen. Man lägger också stor vikt vid kvaliteten på socker i marmeladen och använder därför enbart rörsocker vid tillverkningen.

Senap och salt - oumbärliga smaksättare
Senap omnämndes i Indusdalen redan för fyratusen år sedan och har sedan dess varit en viktig krydda i matlagning, De svarta, gula och bruna frön som används i senap kommer alla från olika växter.

Salt har sedan urminnes tider varit av allra största betydelse för mänskligehetn. Under tidig romartid betalades soldaterna i armén med en handfull salt per dag. Senare när lönen övergick till pengar kallades lönen ”salarium” från just salt.
Namnet finns fortfarande kvar i en del språk t.ex. engelskans ”salary”.
Sött och salt, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Tårtor och desserter

Tårtor och desserter

Råvaror av högsta kvalitet används, exempelvis grädde och äkta vanilj, för att erhålla en bra slutprodukt. Vi anser att dessa desserter är ett bra bevis på att helfabrikat kan hålla hög kvalitet. Vi har ett stort sortiment dekorativa tårtor och portionsdesserter. Tårtor och desserter, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Vinäger och oljor

Vinäger och oljor

Vinäger tillverkas traditionellt enligt Orleansmetoden, där övergången från vin till vinäger sker under lagring på ekfat. En vinägermoder tillsätts som består av mikroorganismer som tar hand om etanoloxidationen. Val av vinägermoder är helt avgörande för slutresultatet och varje tillverkares hemlighet.
Olivolja är världens äldsta vegetabiliska fett. Oljan utvinns ur oliver och finns i många kvaliteter. I vårt sortiment finns såväl exklusiva oljor för smaksättning som enklare oljor för dagligt bruk.
Vinäger och oljor, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Sött & salt

Sött & salt

Ladda ner vår broschyr med Sött & Salt genom att klicka här! Sött & salt , läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - Sosa

Sosa

Ladda ner vår broschyr med Sosa genom att klicka här! Sosa, läs mer >>
Werners Gourmetservice AB - illy

illy

Ladda ner vår illybroschyr genom att klicka här! illy , läs mer >>
Administrera Werners Gourmetservice AB


Gör som 27.699 prenumeranter.
Få vårt nyhetsbrev med senaste nyheterna
och lediga jobb. GRATIS!

Visa nyhetsbrev
Annonseringsfrågor: annonsera@hrtorget.se
Nyhetstips & allmäna frågor: info@hrtorget.se

Tfn (växel) : 035 - 12 30 56
Hotell- & restaurangtorget
[ Dunder Media ]
Viktoriagatan 7
302 46 Halmstad
   

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning. Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar
Daniel Spendrup // daniel@hrtorget.se // 035 12 30 56

 


 

nyhetsbrevet - Gratis!
Nu 27.699 prenumeranter!

Följ oss på Twitter!
RSS