Hemsida
www.hotellinx.com
Epost
info@hotellinx.com
Telefon Fax
+358-2-2760111
Adress
Uudenmaankatu 6 A, FIN-20500 Turku, Finland
Kontaktperson
Eva Söderholm

Verksamhet

Hotellinx Suite hotellsystem - ett enda verktyg täcker både hotell och restaurang

Hotellinx Suite är ett hotellsystem som över 1200 hotell över hela världen förlitar sig på för att framgångsrikt bedriva sin verksamhet. Hotellinx Suite är resultatet av en lång erfarenhet av hotellsystem samt ett nära samarbete med användare och andra experter på hotellverksamhet i många länder.

Hotellinx Suite omfattar hantering av rum, mötesutrymmen, aktiviteter, restaurangbord och andra kapaciteter. Allt från marknadsföring till bokningar, gästservice och fakturering ingår i en och samma omgivning.

Ett enda verktyg för hela den operationella verksamheten betyder minskade investeringar i programvara och minskade kostnader för utbildning av personalen. Arbetet underlättas och servicen förbättras då bristande kunskaper i att använda olika system och missförstånd p.g.a. ofullständig information kan undvikas.

Integration till andra system så som telefon, låssystem och betaltv minskar också på arbetsbördan och snabbar upp servicen. Hotellinx.Net ger dig Internet-bokningar utan transaktionskostnader.

Hotellinx Suite är flexibelt, med olika lösningar för olika typer och storlekar av hotell och hotellkedjor.

Hotellinx Systems - Den grafiska Dagboken hanterarar också bokningar och incheckningar

Den grafiska Dagboken hanterarar också bokningar och incheckningar

Dagboken ger en god överblick över situationen just nu och framöver, både när det gäller rum och andra kapaciteter. Med hjälp av drag-and-drop kan bokningar skapas och ändras i Dagboken, och det är också möjligt att utföra t.ex. incheckningar. I en multi-hotell omgivning kan Dagboken visa bokningsläge för alla hotell i samma bild.
Den grafiska Dagboken hanterarar också bokningar och incheckningar, läs mer >>
Hotellinx Systems - Front Office för alla typer av bokningar, in- och utcheckningar, fakturering mm

Front Office för alla typer av bokningar, in- och utcheckningar, fakturering mm

En Hotellinx-bokning kan bestå av flera delar med olika ankomst- och avresedagar och -tider. Rum, konferens, tennis, golf osv kan ingå i samma bokning. Varje bokningsrad kan ha flera priser eller prispaket (t.ex. logi + golf-paket ankomstdagen + spa-paket avresedagen). Bokningsbekräftelser kan skickas på olika sätt, även per sms Front Office för alla typer av bokningar, in- och utcheckningar, fakturering mm, läs mer >>
Hotellinx Systems - Hotellinx Suite

Hotellinx Suite

Hotellinx Suite är ett programvarupaket speciellt utvecklat för hotell och andra som bedriver inkvarteringsverksamhet, samt för konferensanläggningar. Paketet är en unik kombination av enkelhet och flexibilitet och anpassar sig därför till praktiskt taget vilken organisation som helst inom dessa verksamhetsområden. Hotellinx Suite är känt för att vara pålitligt med mångsidiga funktioner. Läs mer på hemsidan!Hotellinx Suite, läs mer >>
Hotellinx Systems - Hotellinx Suite - Helhetslösningen

Hotellinx Suite - Helhetslösningen

Hotellinx Suite är en helhetslösning som täcker såväl hotell som konferens och restaurang. Rum, mötesutrymmen, aktiviteter, restaurangbord och andra kapaciteter hanteras alla på samma sätt i samma fönster. Inbyggd POS eliminerar onödiga överföringar mellan olika system och både hotell- och restaurangförsäljning finns på samma rapport. Hotellinx Suite - Helhetslösningen, läs mer >>
Hotellinx Systems - Check-in

Check-in

Arbetet i receptionen löper smidigt, då Hotellinx enkelt och snabbt hittar bokningar på datum, namn, företag, telefonnummer, förhandsbokat rumsnummer, agent, kontaktperson etc. En grupp på 100 prsoner får automatiskt sina rumsnummer och checkas in på 3 sekunder. Nyckelkort för elektroniska låssystem kan skapas i förväg för att ytterligare snabba upp incheckningen. Förskottsbetalningar och speciella önskemål och rumsarrangemang är lätta att registrera.


Check-in, läs mer >>
Hotellinx Systems - Check-out

Check-out

Notahanteringen är flexibel och varje gäst kan ha egna notor. Dessutom kan notor hanteras och avslutas per rum, per bokningsrad och för en hel bokning med många bokningsrader. Det är lätt att samla valda notarader och avsluta dem som delnotor för företag, rum och enskilda gäster, utan att i förväg behöva känna till om och i så fall hur notan ska delas . Även enskilda notarader kan i efterhand lätt delas upp på flera notor, och det är lätt att vid behov flytta posteringar från en nota till en annan.
Check-out, läs mer >>
Hotellinx Systems - Hotellinx Suite har en inbyggd POS

Hotellinx Suite har en inbyggd POS

Hotellinx Suite har en inbyggd POS modul för restauranger, barer, souvernirshop, spa och andra försäljningspunkter. Modulen är också lämplig för tilläggsförsäljning på rummen, t.ex. minibar. POS modulen kan hantera ett obegränsat antal konton av olika typer och medger postering direkt på rumsnotor utan besvärliga specialinterface mellan POS och PMS. Hantering av köksskrivare ingår och lagerhantering finns som tilläggsmodul. Den som använder Hotellinx Suite med dess inbyggda POS får hotell- och restaurangförsäljning på samma rapport och slipper jämföra rapporter eller grubbla över vad som överförts mellan olika avdelningar och vart en viss försäljning egentligen hör.

Hotellinx Suite har en inbyggd POS, läs mer >>
Hotellinx Systems - Rapporter

Rapporter

I Hotellinx Suite ingår ett stort antal färdiga rapporter och översikter. Alla rapporter kan studeras på skärmen, skrivas ut på papper och sparas i olika filformat för vidarebefordran eller fortsatt bearbetning. Rapporter, läs mer >>
Hotellinx Systems - Nattkörning

Nattkörning

Daglig rapportering sköts av nattkörningen för alla avdelningar. Nattkörningen tar endast några minuter i anspråk. Alla rapporter som produceras av nattkörningen kan sparas på hårdskivan, där de kan öppnas och kontrolleras / skrivas ut t.o.m. i åratal efteråt. Denna funktion sparar på lång sikt en ansenlig mängd papper! Om det finns flera hotell i samma databas, så kan du välja om du vill köra nattkörningen för alla på en gång eller ta ett hotell i taget.
Nattkörning, läs mer >>
Hotellinx Systems - Försäljningsreskontra

Försäljningsreskontra

Hotellinx Suite har sin egen helintegrerade försäljningsreskontra, där alla fakturor automatiskt hamnar i samma ögonblick som de skrivs ut och godkänns. Uppföljning och registrering av betalningar är enkla att sköta i Hotellinx reskontra, speciellt som reskontran klarar av att läsa in svenska OCR-filer. Försäljningsreskontra, läs mer >>
Hotellinx Systems - Hotellinx Suite för hotellkedjor

Hotellinx Suite för hotellkedjor

Hotellinx Suite har många olika lösningar för såväl stora hotellkedjor som mindre hotellgrupper. Centraliserade lösningar med alla hotell i samma databas på samma server är möjliga, liksom också lösningar där kundregister, marknadsföring samt försäljnings- och statistikrapporter är centraliserade medan hotellen i övrigt arbetar lokalt. Automatisk synkronisering mellan Hotellinx i hotellen och Hotellinx i centralbokningen är möjlig, och isåfall kan bokningar göras såväl centralt som direkt till hotellen och systemet sköter om att situationen hela tiden är up-to-date överallt.
Uppkopplingar till andra system, t.ex. Expedia och Amadeus, såväl som andra web-bokningsportaler (t.ex. en hotellgrupps egen) sköts via XML-interface.
Hotellinx Suite för hotellkedjor, läs mer >>
Hotellinx Systems - Hotellinx Suite kan kopplas ihop med Arianes check-in/-out automater

Hotellinx Suite kan kopplas ihop med Arianes check-in/-out automater

Via Arianes automater kan gästerna själva checka in eller ut och walk-in gäster kan skapa sina egna bokningar. När automaten är kopplad till Hotellinx hämtar den boknings- och notauppgifter samt bokningsläge och priser direkt därifrån, och när gästen checkar in eller ut eller betalar sin nota via automaten, uppdateras uppgifterna omedelbart i Hotellinx. Automaten kan kopplas till hotellets låssystem så att den skriver ut nyckelkort och den kan även ta emot kreditkortsbetalningar. Hotellinx Suite kan kopplas ihop med Arianes check-in/-out automater, läs mer >>
Hotellinx Systems - Internetbokningar och GDS-uppkopplingar

Internetbokningar och GDS-uppkopplingar

Hotellinx Suite har sina egna Internet-bokningsmoduler. Både rum och restaurangplatser samt t.ex. aktiviteter kan bokas via dessa moduler. Bokningsläge och priser hämtas direkt från hotellets eller hotellkedjans egen Hotellinx databas och bokningar läggs direkt in i databasen. Epost- och sms-bekräftelser kan skickas automatiskt.

Uppkopplingar till andra system, t.ex. Expedia och Amadeus, såväl som andra web-bokningsportaler (t.ex. en hotellgrupps egen) sköts via XML-interface.
Internetbokningar och GDS-uppkopplingar, läs mer >>
Hotellinx Systems - Kundregister och marknadsföring

Kundregister och marknadsföring

Hotellinx Kundregister innehåller statistik samt verktyg som stöder marknadsföringen, t.ex. epostutskick till olika typer av gäster och samarbetspartners i olika områden (land, stad, postnummer, …) och med olika intressen och/eller affärsområden. I en hotellkedja kan Kundregistret centraliseras även om hotellen i övrigt skulle välja att jobba med lokala databaser. Kundregister och marknadsföring, läs mer >>
Administrera Hotellinx Systems


Gör som 27.700 prenumeranter.
Få vårt nyhetsbrev med senaste nyheterna
och lediga jobb. GRATIS!

Visa nyhetsbrev
Annonseringsfrågor: annonsera@hrtorget.se
Nyhetstips & allmäna frågor: info@hrtorget.se

Tfn (växel) : 035 - 12 30 56
Hotell- & restaurangtorget
[ Dunder Media ]
Viktoriagatan 7
302 46 Halmstad
   

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning. Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar
Daniel Spendrup // daniel@hrtorget.se // 035 12 30 56

 


 

nyhetsbrevet - Gratis!
Nu 27.700 prenumeranter!

Följ oss på Twitter!
RSS