Hemsida
www.hoistgroup.com
Epost
info.se@hoistgroup.com
Telefon Fax
08 - 555 164 00 08 555 164 50
Adress
Vretenvägen 12, 171 54 SOLNA

Verksamhet

Hoist Technology AB är en helhetsleverantör som säljer tekniska systemlösningar och tjänster speciellt framtagna för hotell-, konferens-, och fastighetsbranschen.

Vi hjälper våra kunder att bli ännu lönsammare samtidigt som deras gäster får bättre komfort och service. Hoist samarbetar med flertalet hotellkedjor på den skandinaviska marknaden.

----------------------------------------------------------------------
Affärsområden inom Hoist
----------------------------------------------------------------------

Serviator förenklar för din personal
Serviator är vårt mobila backoffice-system för hotell. Det förenklar och effektiviserar arbetet, minimerar fel i verksamheten och höjer servicenivån.

HotSoft – Sveriges mest köpta affärs- och bokningssystem
HotSoft är ett komplett egenutvecklat affärs- och bokningssystem i Windowsmiljö. Det passar för hotell, konferensanläggningar och SPA och används idag på cirka 900 hotell runt om i Europa, Asien och Afrika.

Comfort Design förstärker känslan av service
Vi levererar ett brett utbud av interiör och hygienprodukter till hotell, SPA- och konferensanläggningar. Det är allt från schampon, tvålar och hårtorkar till minibarer, sängar och vattenkokare. Sortimentet består av varor som är speciellt utvalda för att skapa en bekväm miljö och ge gästen en behaglig serviceupplevelse under vistelsen.

EM Systems – garanterar sänkt energiförbrukning!
EM Systems kontrollerar energiförbrukningen i hela fastigheten. Grundidén är att energi bara ska användas när den verkligen behövs! Med EM Systems sänks energiförbrukningen med upp till 30 procent – inomhusklimatet blir bättre och energikostnaderna lägre.

Entertainment - Låt dina gäster koppla av med vårt breda film- och kanalutbud
Hoist erbjuder ett stort utbud av filmer och kanaler till hotellrum och offentliga miljöer. Detta är inte bara en trevlig service för dina gäster utan ökar även intäkterna.
Genom direktavtal med ledande programbolag kan Hoist erbjuda de senaste kanalerna och filmerna. Ett bra TV- och filmutbud är ett utmärkt konkurrensmedel och förstärker ditt företags serviceprofil.

Leasing av interiör och teknik till hotell
Vi erbjuder attraktiva finansieringar som en tjänst till vårt sortiment från Comfort Design (hotellinteriör), Eyecom (tv-teknik), NL Partner (IT-utrustning) och HotSoft (bokningssystem). Hoist Technology är din finansiella partner när du vill höja standarden på ditt hotell.

Support, service och installation med NL Partner
NL Partner hjälper dig att installera IT-system, ger dig support dygnet runt, tar hand om felanmälningar och frågor, och ger all den service kring IT-tjänster som du behöver.

Modern hotell-tv med Eyecom
Eyecom har allt inom tv-teknik för hotell – från huvudcentral och standalone-tv till tv-system och informationssystem.

Trådlös bredbandstjänst för hotell med Laptop Access
Vår hotellanpassade programvara Laptop Access ger gäster och personal snabb uppkoppling mot trådlöst Internet. Laptop Access kan med fördel kombineras med vårt backoffice-system Serviator.


HOIST Technology - Comfort Design - Hotellinteriör

Comfort Design - Hotellinteriör

Comfort Design har ett brett utbud av interiör och hygienprodukter till hotell, SPA och konferensanläggningar. Här hittar du bland annat en länk till vår webshop. Comfort Design - Hotellinteriör, läs mer >>
HOIST Technology - Entertainment - Filmer och program

Entertainment - Filmer och program

Kanalpaket med nyheter, underhållning, sport, med mera, för visning på hotellrum och i offentliga miljöer som till exempel barer och restauranger. Entertainment - Filmer och program, läs mer >>
HOIST Technology - Hotsoft - Bokningssystem

Hotsoft - Bokningssystem

Storsäljaren HotSoft är ett komplett affärs- och bokningssystem som passar alla kategorier av hotell, små som stora, fristående eller i kedjor. Hotsoft - Bokningssystem, läs mer >>
HOIST Technology - Eyecom - TV-lösningar & LCD-TV

Eyecom - TV-lösningar & LCD-TV

Eyecom har allt inom tv-teknik för hotell – från huvudcentral och standalone-tv till tv-system och informationssystem. Hos Hoist finns även ett brett utbud av tv-kanaler Eyecom - TV-lösningar & LCD-TV, läs mer >>
HOIST Technology - Laptop Access - Trådlöst Internet

Laptop Access - Trådlöst Internet

Snabb, trådlös bredbandsuppkoppling som är operatörsoberoende, användarvänlig och som snabbt lönar sig för företaget. Laptop Access - Trådlöst Internet, läs mer >>
HOIST Technology - EM Systems - Energibesparingssystem

EM Systems - Energibesparingssystem

Styrsystem som minskar energiförbrukningen med cirka 30 procent, ger ett perfekt inomhusklimat och på köpet bidrar till en bättre miljö. EM Systems - Energibesparingssystem, läs mer >>
HOIST Technology - Leasing av interiör och teknik

Leasing av interiör och teknik

Vi erbjuder attraktiva finansieringar som en tjänst till vårt sortiment inom hotellinteriör, tv-teknik, IT-utrustning och för HotSoft bokningssystem. Leasing av interiör och teknik, läs mer >>
HOIST Technology - Serviator - Backoffice-system

Serviator - Backoffice-system

Egenutvecklat mobilt backoffice-system som effektiviserar internkommunikationen, lagerhanteringen och personalens dagliga sysslor. Serviator - Backoffice-system, läs mer >>
HOIST Technology - NL Partner - IT, installation, service och support

NL Partner - IT, installation, service och support

Med ett helhetsansvar för våra system arbetar NL Partner med leverans, installation, integration med andra system, service och support. NL Partner - IT, installation, service och support, läs mer >>
Administrera HOIST Technology


Gör som 27.700 prenumeranter.
Få vårt nyhetsbrev med senaste nyheterna
och lediga jobb. GRATIS!

Visa nyhetsbrev
Annonseringsfrågor: annonsera@hrtorget.se
Nyhetstips & allmäna frågor: info@hrtorget.se

Tfn (växel) : 035 - 12 30 56
Hotell- & restaurangtorget
[ Dunder Media ]
Viktoriagatan 7
302 46 Halmstad
   

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning. Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar
Daniel Spendrup // daniel@hrtorget.se // 035 12 30 56

 


 

nyhetsbrevet - Gratis!
Nu 27.700 prenumeranter!

Följ oss på Twitter!
RSS