Hemsida
www.dometic.se
Epost
info@dometic.se
Telefon Fax
031 734 11 10 031 734 11 11
Adress
Gustaf Melins Gata 7, 421 31 Västa Frölunda
Kontaktperson
Per Åke Sarnwald

Verksamhet

Dometic är marknadsledande och har länge försett hotell med ljudlösa miniBarer och säkerhetsskåp för trygg förvaring av värdeföremål.

I hotellbranschen är Dometic känd världen över för sina miniBarer som höjer rumsstandarden för gästen – med en ökad lönsamhet för hotellägaren. Detta genom att erbjuda miniBarer med hög kvalitet från ett brett produktsortiment som passar alla hotellägare.

Dometic miniBarer är produktledande både när det gäller design, den höga kvaliteten och den avancerade teknologin vilket ger en lång, underhållsfri livslängd med en låg energiförbrukning.

--------------------------------------------------------------------
Sökord
--------------------------------------------------------------------
Vinkylar vinkällare vinförvaring minibarer säkerhetsskåp kompakta kylskåp kylskåp
Dometic  - Säkerhetsskåp

Säkerhetsskåp

Säkra lösningar för hotellrum
Hotellgäster kan vara extra utsatta för ficktjuvar, eftersom de ofta har kontanter, smycken, videokameror, bärbara datorer eller telefoner med sig. Gäster på alla typer av hotell kräver idag att själva kunna låsa in sina värdesaker på ett enkelt men säkert sätt. Dometic säkerhetsskåp erbjudes i flera storlekar och utföranden, allt från manuella med nyckellås till motoriserad dörröppning med eller utan LED-display.


Säkerhetsskåp , läs mer >>
Dometic  -  MiniBarer

MiniBarer

Alla Dometics miniBarer använder den tysta och slitagefria absorptionstekniken för kylningen. Detta, tillsammans med den moderna FuzzyLogic-tekniken ger den allra lägsta energiförbrukningen någonsin.
MiniBarerna är utrustade med innerbelysning, justerbara hyllor och helautomatisk avfrostning. Modellerna är försedda med ett robust snabbinstallationssystem och dörrar som kan hängas till vänster eller höger
MiniBarer , läs mer >>
Dometic  -   Vinförvaring

Vinförvaring

Kyl eller lagra vin utan vibrationer.
Dometics vinkällare är speciellt utformade för alla vinintresserade som uppskattar lagring i den traditionella vinkällaren. Våra modeller verkar i absolut tysthet, utan vibrationer som kan skada vinets olika mognadsfaser. Förvara dina viner under bästa möjliga förhållanden precis som i den naturliga vinkällaren.

Vinförvaring , läs mer >>
Dometic  - Kompakta Kylskåp

Kompakta Kylskåp

Kompakta kylskåp Dometic Silencio - tyst och lättskött
En Dometic Silencio intill arbetsplatsen eller i konferensrummet ger en skön känsla av bekvämlighet. Att kunna erbjuda kalla drycker vid sidan av det traditionella kaffet, är både trevligt och uppskattat.

Kompakta Kylskåp, läs mer >>
Administrera Dometic


Gör som 27.700 prenumeranter.
Få vårt nyhetsbrev med senaste nyheterna
och lediga jobb. GRATIS!

Visa nyhetsbrev
Annonseringsfrågor: annonsera@hrtorget.se
Nyhetstips & allmäna frågor: info@hrtorget.se

Tfn (växel) : 035 - 12 30 56
Hotell- & restaurangtorget
[ Dunder Media ]
Viktoriagatan 7
302 46 Halmstad
   

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning. Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar
Daniel Spendrup // daniel@hrtorget.se // 035 12 30 56

 


 

nyhetsbrevet - Gratis!
Nu 27.700 prenumeranter!

Följ oss på Twitter!
RSS