Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Nya kockrockar i ung och rå look för den modemedvetna kockenNya kockrockar i ung och rå look för den modemedvetna kocken

2016-06-09 16:41:23
Nyligen lanserades gastronomikollektionen  Flow från Nybo Workwear. har en denimlook och riktar sig till kockar som inte bara vill ha funktionella arbetskläder i ett fint och bekvämt tyg, utan lägger vikt vid att se snygga och välklädda ut på jobbet.  


De första modellerna i Flow är kockrockar i blå respektive grå denimlook. De finns både i lång och kort ärm. Tyget i denim-look i kombination med kontraststickningar och fatring-tryckknappar i kontrastfärg, samt en bodyfitdesign ger en ung och fräsch look som kommer särskilt att tilltala den unga och modemedvetna målgruppen.

Vid designen är det lagt stor vikt på funktionalitet som t ex utvändig nackhälla för förklädesband och ficka på vänster ärm för smaksked och penna.

I det öppna köket med synliga kockar kan kockrocken vara med och framhäva en stämning och förstärka restaurangens image och bidra till den goda smakupplevelsen.

Flow kollektionen kommer löpande att byggas på med fler modeller som passar in i Nybos övriga kollektioner till hotell och restaurang.

Nybo Workwear ställer ut på Gastro Nord mässan i Älvsjö den 26-29 april. Där finns det möjlighet att se närmare på de nya kolletionerna och träffa försäljningsansvarig för den svenska marknaden, Anna Hedin.
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap