Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ny sajt för begagnad restaurangutrustningNy sajt för begagnad restaurangutrustning

2016-04-15 11:08:59
Många restauranger har maskiner som inte används eller har blivit ståendes i ett förråd samlar damm. Det blir allt vanligare att man köper sin nya restaurangutrustning hos grossister som inte finns lokalt på orten och som inte har möjlighet att byta in det som är begagnat.
 Nu lanseras Restaurangfynd.se, en sajt som ska göra det lättare att hitta och sälja begagnad restaurangutrustning. 
 
Blocket har blivit ensamma på marknaden med annonsering och tar ut ett överpris på annonserna. Restaurangfynd.se är i huvudsak en auktionssida där man kan bjuda på restaurangutrustning som andra restauranger inte behöver eller som grossister har bytt in, renoverat upp och vill sälja på ett smidigt sätt. Det finns även alternativet "KÖP NU" om man behöver en maskin snabbt och enkelt utan att behöva vänta på att auktionstiden är slut.
 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap