Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Pestaurant kommer tillbaka och öppnar för stadskampPestaurant kommer tillbaka och öppnar för stadskamp

2015-11-13 12:34:50
Reaktionerna var översvallande efter Pestaurant – den tillfälliga pop-up-restauranten som under en dag serverade ätbara insekter på Sergels Torg i Stockholm. På plats kunde besökarna själva prova på framtidens mat i form av frystorkade insekter och smakprover på rätter med mjölmask, gräshoppor och syrsmjöl.


Nu har arrangören, skadedjursföretaget Rentokil, beslutat att Pestaurant kommer tillbaka 2016 i ett ännu större format.

– Vi var helt överväldigade över intresset vi mötte på Sergels Torg. Nästa år tillsätter vi extra krydda genom att genomföra Pestaurant i Stockholm, Göteborg och Malmö! Det blir kul att se vilken av städerna som har flest modiga invånare, säger Andreas Tapper på Rentokil.

Siktet är inställt på att öppna Pestaurant efter sommaren 2016 och planeringen är i full gång.

Pestaurant är ett globalt evenemang och i år har det anordnats bland annat i Stockholm, Köln, Boston, Cardiff och Oslo.

Bakom Pestaurant står Rentokil, ett av världens största företag inom skadedjurskontroll. Syftet är att skapa uppmärksamhet kring framtidens matförsörjning och samtidigt lyfta frågan om hur vi löser problemen med skadedjur på bästa sätt.

Mer information om Pestaurant finns på www.rentokil.se/pestaurant/.

 

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap