De vackra, gjutjärnsgrytorna av högsta kvalité från franska Chasseur syns i höst i en ny Limited Edition-"> Gjutjärnsgrytor i begränsad upplagaDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Gjutjärnsgrytor i begränsad upplagaGjutjärnsgrytor i begränsad upplaga

2015-10-06 11:53:39

De vackra, gjutjärnsgrytorna av högsta kvalité från franska Chasseur syns i höst i en ny Limited Edition- kulör. Välj mellan tre olika nyanser av blått som onekligen för tankarna till den franska kulturen. 
För ett par säsonger sedan släppte Chasseur sin första Limited Edition-kollektion av grytor. Succén är ett faktum och som
en fortsättning på detta kommer i höst ännu en serie med handemaljerade unika färger på de klassiska gjutjärnsgrytorna, tillverkade av högsta kvalité och enligt gammal fransk hantverkstradition.

Till antalet är de tre och går under namnen French Blue, Duck Egg Blue och China Blue. De förstnämnda rymmer 4 l liter, medan China Blue är en gryta på 1,2 liter med lock, hällpip och vackert trähandtag.

Stilsäkra och genomtänkta både när det gäller design och färgval symboliserar dessa köksklassiker en del av den franska kulturen. Att den blå kulören i höst är framträdande i köks- sammanhang och syns på allt från köksinredning till knivskaft, gör naturligtvis att Chasseurs gjutjärnsgrytor definitivt ska stå framme, oavsett om de används eller inte.

Samtliga grytor fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. 

French Blue, 4 l, 24 cm. Pris: 1 399 kr.
Duck Egg Blue, 4 l, 24 cm. Pris: 1 399 kr.
China Blue, 1,2 l, 16 cm. Pris: 999 kr. 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap