Den nya skärbrädan från Global är tillverkad i vacker silverek och generös i storlek, den största är"> Unikt samarbete bakom unik skärbrädaDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Unikt samarbete bakom unik skärbrädaUnikt samarbete bakom unik skärbräda

2015-08-19 12:11:12

Den nya skärbrädan från Global är tillverkad i vacker silverek och generös i storlek, den största är hela 800 mm lång. Bultar gör det möjligt att justera när träet rör sig och en måttstock gör det lätt att kunna stycka jämnt. Detta, plus ytterligare väl genomarbetade detaljer, gör skärbrädan till ett självklart kvalitetsval för som vill ha riktigt bra "verktyg". 
Med rötter i Japan, designad i Sverige och tillverkad i Bosnien av landets unika silverek är den nya skärbrädan från den världs- kända knivtillverkaren Global alldeles unik.

Kombinationen av ytterst genomtänkt design, funktion och kvalitet har tagits fram i samarbete med stjärnkocken Edin Dzemat, som under sin tid som lagkapten för det svenska kock- landslaget och i restaurangkökets extremt tuffa miljö har arbetat fram skärbrädan.

Trästavarna är kluvna på längden och sedan vända upp och ner för att slutligen motlimmas, vilket minskar risken för att träet slår sig. De genomgående bultarna i varje hörn är till för att justera brädan efter hur träet rör sig.

På skärbrädans kant finns en måttstock med 2 centimeters mellanrum för att enkelt kunna göra en jämn styckning. Den medföljande friktionsduken gör att skärbrädan inte riskerar
att glida mot underlaget. Dessutom ingår en paraffinolja, speciellt framtagen för att underhålla ekträ, vilket ger en extra lång hållbarhet. Skulle du vilja slipa brädan är det inga som helst problem.

Efterfrågan på väl tilltagna skärbrädor med gott om plats för att hacka och stycka ökar och detta har Global tagit fasta på. Därför är den största skärbrädan hela 800 mm lång. För den som inte riktigt har plats för en så stor skärbräda finns även de mindre storlekarna 550 mm och 450 mm. Pris 3 699 kr, respektive 2699kroch2199kr.

Tips! Tvätta och rengör din skärbräda med grovsalt för att få bort smuts och bakterier! 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap