Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Förnya porslinet med rustika och handmålade tallrikarFörnya porslinet med rustika och handmålade tallrikar

2015-06-26 12:02:14
Inspirerat av årens säsonger så skänker dom nya handmålade tallrikarna i serien "Stonecast" från Churchill, värme och en rustik känsla till bordet. Varje artikel målas för hand i fyra olika färger för ett unikt utseende och dekoreras ytterligare med ett gyllenbrunt band för att ge en arbetad presentation av maträtten. 


Med tanke på den hårda användningen så är det viktigt som inköpsansvarig på en restaurang att tänka på garantier när man införskaffar nytt porslin. Porslinsföretaget Churchill sätter kvalité i fokus och tallrikarna har 5 års kantgaranti. Churchill grundades 1795 och är en av världens ledande tillverkare av porslin för det dukade bordet.
 
”Restaurangbesöken blir allt vanligare och folk brukar mer och mer spendera tid ute att äta och dricka. Vi tycker att varje restaurangägare ska gå igenom sin restaurang och se vad man kan förbättra när det gäller att presentera sin restaurang och maten på bästa sätt för gästen. Det är därför vi på Restauranggrossisten.com har satt matsalen och bordet i fokus, där bordet skall sätta pricken över (i ett).” berättar Gabriel Demirel, VD för Restauranggrossisten.com
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap