Efter flera års samarbete med italienska grill- och pizzamästare, öppnar nu Repro Restaurangprodukter snart"> Flera matvärldar möts under samma takDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Flera matvärldar möts under samma takFlera matvärldar möts under samma tak

2015-04-20 16:58:24

Efter flera års samarbete med italienska grill- och pizzamästare, öppnar nu Repro Restaurangprodukter snart sin egna grill-och pizza- akademi. 
Förberedelserna pågår för fullt i den nyrenoverade utställningen inför den stundande invigningen, 20 och 21 maj, på Knivgatan 9 i Malmö.

Företagets huvudsakliga uppgift har i 17 år varit att förse restauranger, storkök, caféer, bagerier m.fl. med optimala lösningar och utrustning för just deras behov och verksamhet.

Repro Restaurangprodukter AB:s grundare, Peter Boras, menar att företagets framgångar har varit i att lyssna till sina kunders behov och önskemål vilket har lett till dessa två nyöppnade akademier.

Enligt Peter Boras har man nu skapat ett forum där branschen är välkommen att prova utrustningen under egna förutsättningar.

Utbildningar i dessa två akademier är också någonting som redan planerats in. ”Vi kommer under hösten 2015 anordna en pizzautbildning, där vi har bjudit in italienska pizzamästare samt leverantörer av marknadens bästa pizzautrustning. Vi kommer ha workshops, provkörning av nyaste utrustningen, tävlingar, med mera”.

Peter Boras tillägger även att det mesta av utrustningen är på plats i den nybyggda utställningen, endast den specialbeställda vedeldade pizzaugnen och kolgrillen väntar att installeras. Allt för att stå redo till invigningen för pizzabakning samt grillning i alla dess former.

Repros dotterbolag, Valmar Scandinavia, som sedan starten 2011 blivit en institution för glasstillverkning i Norden huserar numera i samma lokaler på Knivgatan 9.

”Vår strävan är att skapa ett forum för tjänster, mat och utrustning. Där vi kan samlas och lära av varandra att hitta rätta lösningar för varje kund och verksamhet” avslutar Peter Boras. 
 


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap