Nyligen lanserades en exponeringskyl till ett rimligt pris med dubbeluttag. Serveringspersonalen fyller"> Prisvärd exponeringskyl med självservering


Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Prisvärd exponeringskyl med självserveringPrisvärd exponeringskyl med självservering

2014-12-27 19:03:38
Nyligen lanserades en exponeringskyl till ett rimligt pris med dubbeluttag. Serveringspersonalen fyller enkelt på med smörgåsar, baguetter eller sallader bakifrån och kunden plockar vad de önskar framifrån.        


Modellen som heter RC125 ingen världsnyhet eftersom det finns liknande produkter på marknaden. Välkända Porkka har sin modell Ohio. Den positiva överraskningen är exponeringskylens storlek i förhållande till det förmånliga priset.

”Modellen fyller en ofta efterfrågad funktion för många restaurang- & caféägare även om designen kan vara något sparsmakad för kunder. På flertalet mässor inom fastfood- och restaurangbranschen har vi fått förfrågan på självserveringsenheter och detta är ett av resultaten. Vi fokuserade på att få fram en exponeringskyl med dubbeluttag som inte fick kosta mycket mer än de modellerna vi redan hade”, säger Anders Strandhagen på Gastrotech.

Anders förklarar: ”- Vi är rätt unika i Europa med att kunderna gärna vill plocka sin mat själva. I övriga länder i Europa förväntar man sig att bli serverad men som kund i Sverige plockar vi gärna varorna själv. Personal är dyrt och kan kunden sköta sig själv på det här sättet så sparar man in en hel del pengar. ”

Kylen finns i flera modeller som RC125 se ovan men även som en variant av den populära fyrkantiga bordsmodellen som finns med två dörrar, i tre olika storlekar och både i svart och vit. Tack vare sin moderna design, LED-belysning och stabila konstruktion så gör den sig bra på vilket café eller restaurang som helst.

Mer info hittar du på www.gastrobutiken.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap