Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Granit- och kantarellfärg på höstaktuella gjutjärnsgrytorGranit- och kantarellfärg på höstaktuella gjutjärnsgrytor

2014-09-08 17:06:41
Nya Limited Edition av Chasseurs klassiska gjutjärns- grytor heter Granite och Chanterelle. Två höstaktuel- la, varma kulörer på 4-liters grytor, tillverkande enligt fransk hantverkstradition.


Höst, långa middagar och härliga, mustiga grytor. Chasseurs Limited Edition är här på nytt och visar fantastiska emaljerade gjutjärnsgrytor i två högaktuella kulörer: varmt gult och en ele- gant grå som går under namnet Granite, helt enkelt därför att kulören för tankarna till bergens karga granitklippor. Den gula grytan heter Chanterelle vilket passande nog betyder kantarell på franska.

Chasseurs fabrik ligger i det vackra champagnedistriktet i Frankrike och sedan 1920-talet har grytorna tillverkats hant- verksmässigt på äkta franskt vis. Miljötänket bakom de nya, runda 4-litersgrytorna är tydligt. Exempel på detta är att det vid tillverkningen har används återvunnet järn och varje gryta är målad för hand i en miljövänlig färg.

Att välja en nära nog outslitlig Chasseur-gryta ligger helt rätt i tiden. Ett mer långsiktigt och därmed smart miljöval är svårt att göra i köket.
Grytorna fungerar på alla sorters värmekällor inklusive induktionshällar och tål ugnsvärme upp till 220 grader.
Cirkapris 1 395 kronor.

Hitta Chasseurs produkter hos din återförsäljare
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap