Nästa år fyller Globalkniven 30 år och detta smygfiras redan i"> Japansk jubileumskniv i begränsad upplagaDitt meddelande har skickats!


Du är här: Startsida - Nyheter - Japansk jubileumskniv i begränsad upplagaJapansk jubileumskniv i begränsad upplaga

2014-08-18 12:44:34

Nästa år fyller Globalkniven 30 år och detta smygfiras redan i höst med ett exklusivt jubileumsset. Setet består av en skalkniv, en olivsli- pad kockkniv samt en klassisk kockkniv.
År 1985 designade Komin Yamada den japanska kökskniven som slog en hel värld med häpnad. Lovorden haglade över den nyskapande designen som kombinerade japansk hantverkstradi- tion med kvalitet och precision. Där och då var framgångssagan ett faktum.

Firandet av jubilaren startar redan i höst med en exklusiv jubi- leumskniv i en begränsad upplaga. Denna är en klassisk kockkniv med smidigt och ergonomiskt handtag, 13 cm (GS-89), märkt med jubileumsloggan tryckt i rött. Jubileumskniven ingår även i ett 3-delars jubileumsset. I setet kompletteras jubileumskniven med en olivslipad kockkniv, 20 cm (G-77) samt en skalkniv, 9 cm (GS-38).

Jubileumskniv, rek. cirkapris 795 kronor. Jubileumsset, rek. cirkapris 2 295 kronor. Knivarna finns i butik från oktober.

Läs mer på www.sundqvist.se


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap