Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Kyl o frys med smart monoblockKyl o frys med smart monoblock

2014-08-13 19:28:30
Nu kan du undvika att anlita dyra kylfirmor när din kyl eller frys går sönder. Tack vare nya generationens kylar och frysar med monoblock finns det chans att spara mycket pengar.


Det svenska företaget Gastro Sweden Tech som är generalagent för den nya generationens kylar och frysar menar att det är dags att sätta stopp för dyra fakturor för kylservice till restauranger som redan har det tufft med utgifter.

”Det är busenkelt att byta hela kylaggregat med kondensor, förångare, kompressor och fläktar genom att bara lossa 4 skruvar. Det är dessutom så fiffigt att själva skåpet är detsamma oavsett om du har en kyl eller frys så det går enkelt att konvertera mellan de båda”, förklarar Anders Strandhagen på Gastrotech.
Har din restaurang för inte plats för fler frysar men är i behov av ytterligare kylkapacitet så kan du alltså bara byta aggregatet.

Skåpen har gått genom många tester på fabriken där man gjort en rad förbättringar bland annat med ändrat luftflöde vid kompressorn för bättre kylning, ny algoritm i den digitala termostaten gör att kompressorn startar 25% färre gånger vilket i sin tur ökar livslängden och man sparar dessutom 4% energi. Testet genomfördes i 7 dagar med ca 80 dörröppningar/dag

Monoblock innebär i princip att alla viktiga detaljer i en kyl/frys sitter på en platta som enkelt går att plocka bort och byta ut. Kondensor, förångare, kompressor och kylfläktar sitter på denna plattan. För att plocka bort monoblock-aggregatet behöver man alltså inte vara någon behörig kyltekniker för att klara eftersom man inte behöver lossa några gasledningar. Det fungerar ungefär som ett insticksaggregat till ett kyl- & frysrum där allt sitter i ett och samma paket. Det enda man behöver göra är att koppla in elektroniken i den digitala termostaten, hjärnan, som sitter på frontpanelen på skåpet.


Besök www.gastrobutiken.se för mer information
 
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap