I ett unikt samarbete presenterar Martin & Servera, tillsammans med Sveriges Sommeliergille, den första sommelierutbildningen som"> Första sommelierutbildningen bara för branschen


Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Första sommelierutbildningen bara för branschenFörsta sommelierutbildningen bara för branschen

2014-05-04 17:56:27

I ett unikt samarbete presenterar Martin & Servera, tillsammans med Sveriges Sommeliergille, den första sommelierutbildningen som enbart vänder sig till branschfolk. Kursen Certifierad Yrkessommelier riktar sig till den som idag arbetar inom hotell & restaurang och vill utvecklas inom dryckeskunskap och praktiskt sommelierhantverk.
Totte Steneby, vice ordförande i Sveriges Sommeliergille och tidigare nordisk mästare i sommelierie, blir kreativ ledare för kursen som hålls i Martin & Serveras egna lokaler i Årsta. Utbildningen Certifierad Yrkessommelier sträcker sig över en termin och är anpassad för dig som praktiskt vill arbeta som sommelier. Den första kursen startar i januari 2015.

Bland föreläsarna finns yrkesverksamma sommelierer med erfarenhet från några av världens bästa restauranger. Utbildningen ger en bred kunskap om öl, starkvin, sprit, kaffe, te och alkoholfria alternativ som bärdrycker, must och cider. Allt med ett yrkesperspektiv. Varje kurstillfälle varvar teori och dryckesprovning för att skapa förståelse för druvsorter, dryckestyper och kombination av mat & dryck.

En färdigutbildad Yrkessommelier ska kunna bygga en attraktiv dryckeslista för olika typer av verksamheter. Fördjupad kunskap inom ekonomi, prissättning, inköp och planering bidrar till att skapa en lönsam vinkällare.


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap