Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Dags för glasskurs och dessertinspiration i MalmöDags för glasskurs och dessertinspiration i Malmö

2014-02-23 06:23:56
Ta chansen att fylla på idéförrådet inför våren och sommaren. Den 18e Mars Valmar Scandinavia besök av dessertmästaren Giuseppe Pifaretti och bjuder in till en heldag med med glass- & dessertinspiration.


Giuseppe Piffaretti är till vardags professor på Lugano School of Pastry i Trevano. Han jobbar ofta som konsult och syns frekvent i schweizisk tv. Han har även vunnit ett silver och två bronsmedaljer på Ice Cream World Championship.

Under dagen kommer Giuseppe att dela med sig av sina idéer och väl beprövade tekniker. Bland annat så kommer du att få lära dig hur du kan göra fantastiska glasstårtor, glasspinnar och dekorationer på enklast möjliga vis genom att använda Silikomartformar.

Datum: Tisdagen 18 mars eller Onsdagen 19 mars
Tid: 09.00-17.00 (lunch ingår)
Plats: Sturkögatan 12, Malmö
Pris: 695 kr/deltagare (max 12 deltagare/dag)
Språk: Engelska
Anmälan: darko@valmar.se (snarast, först till kvarn..) 072-177 06 10
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap