Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Färgglada flaskor till lokalproducerat vattenFärgglada flaskor till lokalproducerat vatten

2013-04-17 11:06:56
Förra året lanserade Waterconcept AB en Thoreau-flaska i plexiglas. Det blev en lyckad satsning som gjorde att restauranger kunder servera sitt stilla och kolsyrade vatten utan att behöva riskera glaskross. I år presenteras samma flaska i flera somriga färger.


Våren har äntligen kommit och uteserveringarna börjar öppna. WaterConcepts kunder som idag serverar lokalproducerat Thoreau-vatten kan från och med april beställa nya flaskor i sex olika färger. Antingen för att matcha sin övriga inredning eller använda som ett färgglatt inslag i restaurangmiljön.

- Vi jobbar kontinuerligt med att bredda vårt sortiment och följa efterfrågan på marknaden, säger försäljningschefen, Per Fredrixon.

Flaskan är gjord i plexiglas och är återvinningsbar. Den är 66% lättare än föregångaren i glas, men denna flaska är lika enkel att hantera och diska i standardbackar. Design har alltid varit en viktig faktor och med färgade flaskor visar Thoreau att stilrent inte behöver betyda tråkigt.

- Alla hittar sin favorit! Gothia Towers valde den orangea flaskan, den gillar jag också mest, berättar VD Jörgen Andersson, med ett leende.

Läs mer på >> www.waterconcept.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap