Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Helgjuten nyhetHelgjuten nyhet

2013-01-27 04:46:34
I vår lanserar Chasseur två vackra nyheter i form av en liten mjölkkastrull med praktisk hällpip och en kastrull som med fördel används som såsvärmare eller chokladfoundue med tillhörande fot för värmeljus.


- Både mjölkkastrullen och såsvärmaren är två produkter som våra kunder har efterfrågat. Det är roligt att ett traditionellt företag som Chasseur fortsätter att utvecklas och komma med nyheter, säger Daniel Sundqvist, VD på J.A. Sundqvist AB.

Chasseurs fabrik ligger mitt i det vackra champagnedistriktet. Där tillverkas grytor och pannor fortfarande till stor del för hand på äkta franskt vis. Många moment i tillverkningen sker fortfarande för hand. Till exempel blandas all färg för hand och grytorna målas för hand. Detta gör att varje individuell produkt får en egen karaktär.

Järnet i de rustika grytorna kommer till 80 % från återvunnet järn, så den grytan du håller i din hand kan ha varit någons trasiga gamla stege som kommit till bättre användning.

- Trots den genuina och traditionella produktionen så är Chasseur mycket medvetna om hur omvärlden ser ut och vill vara med och bidra till en hållbar utveckling. Allt från överbliven färg till själva järnet återvinns och återanvänds för att göra produktionen så skonsam som möjligt för miljön.

Chasseurs produkter fungerar även på induktion.

Du kan även klämma och känna på Chasseurs sortiment på RestaurangExpo 29e tom 30e Januari i monter M01A.

Läs mer på >> www.sundqvist.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap