Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Grilla över vattenbädd med nytt konceptGrilla över vattenbädd med nytt koncept

2013-01-22 12:51:22
Nu lanseras ett nytt patenterade grillsystemet, ”Grillvapor” på den svenska marknaden. Systemet grillar 6-7st frysta 150g hamburgare på ynka 2,2 minuter.


Den färdiga produkten blir saftigare än vid vanlig grillning då det finns en vattenbehållare under som förångas och därmed förser produkten med fukt under tillagningen.

Vattenbädden har dubbel effekt. Förutom att den håller det grillade köttet saftigt så är det även lättare att rengöra då vattenbädden drar till sig fettet så att det inte bränner fast i det rostfria tråget. Köttet ligger med andra ord inte i sitt eller annat fett under tillagningen. Man kan dessutom smaksätta köttet med aromer genom att tillsätta dessa i vattenbädden (t ex hickory mfl )

Grillen är enkel att använda och kan tillaga alla typer av livsmedel: kött, fisk, grönsaker och ost. Grillvapor gör att du kan grilla på ett ytterst naturligt och hälsosamt sätt. Detta medför att maten smakar optimalt och att fettet reduceras. Resultatet blir aromrika och lätta rätter.

Arris är företaget som ligger bakom konceptet och har sedan 1993 specialiserat sig på att producera gas- och elgrillar för restaurangbranschen.

Läs mer på www.repro.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap