Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Ett miljövänligt alternativ till dyra värmeljusEtt miljövänligt alternativ till dyra värmeljus

2013-01-09 05:17:06
Candeye Lux är en modern oljelampa som nyligen lanserades på den svenska marknaden. Den lämpar sig väl för den offentliga och den privata miljön och tack vare sin påkostade design kan behållaren stå för sig själv eller placeras i större glaslyktor.


Oljelampan har lång brinntid, modellen ” Lux 10” brinner i upp till 10 h och ”Lux 40” i upp till 40 h. Det är ett hållbart “evighetsljus” med en veke som har obegränsad livslängd. Detta gör det till ett utmärkt alternativ till alla våra vanliga engångsvärmeljus, och de mindre blockljusen. Enbart i Sverige förbrukar
värmeljusen ca 225 ton aluminium per år.
Att man slipper byta utbrända värme - & blockljus gör att man sparar dessutom tid och pengar.

Behållaren är okrossbar vilket gör den perfekt för restauranger, entréer, badrum, spautrymmen, mm .

Läs mer på >> www.candeye.com


Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap