Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Revolutionerande knivslip med justerbar vinkelRevolutionerande knivslip med justerbar vinkel

2012-12-10 10:27:59
Nu lanseras Edgewares nya knivslip med justerbar vinkel i Sverige. Det är en knivslip där slipvinkeln kan ställas in – något som innebär en världsnyhet på marknaden.


Edgewares knivslip är den första slipen någonsin där slipvinkeln kan justeras. Det gör att kniven kan slipas med samma vinkel som den ursprungligen hade när den kom från knivtillverkaren. Det betyder att mindre metall kommer att avlägsnas från kniven när den slipas och det förlänger knivens livslängd.

- Vi ser positivt på lanseringen av Edgewares nya knivslip i Sverige. Hotell och restauranger lägger ofta ned tusentals kronor på inköp av fina knivar och de vill givetvis att knivarna ska hålla och vara lika skarpa som när de var nya, säger Jens Terestchenko, vd för Dafra Försäljning.

Generellt är dagens knivslipar inställda på standardiserade vinklar som knivtillverkarna använder för att kunna användas på de flesta knivar. Men de sliparna kan inte matcha fabriksvinklar som inte följer normen. Detta leder till att mycket metall avlägsnas från knivarna.

Edgeware knivslip är avsedd för rak och vågtandad egg och är lämplig för både europeiska och asiatiska/santokuknivar. Slipvinkeln kan ställas in mellan 14-24 grader och det görs enkelt med ratten.

Läs mer på >> www.kockbutiken.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap