Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Snygg menyskylt som är enkel att läsa & uppdateraSnygg menyskylt som är enkel att läsa & uppdatera

2012-12-07 12:24:28
Att ha en menytavla är både en självklarhet och ett måste. Vi gillar en klassiker som är lätt att läsa och uppdatera . Dessutom blir skylten en riktigt läcker inredningsdetalj.


Många minns de vita plastbokstäverna mot blå sammetsplatta på brevinkasten i våra hyreshus. Den blå sammetsplattan har nu utvecklats och ersatt av infärgad och spårfrästa gummiplattor som kan fås i fler olika färger.

Gummipannån är både slitstarkt och lätt att rengöra och därför som gjord för en restaurangmiljö dessutom är det enkelt att uppdatera menyn utan att behöva förlita sig på att någon i personalen ska ha en fin handstil för griffeltavlan eller att behöva beställa nya ”tryckta” skyltar.

Tavlorna kan enkelt integreras i inredningen och ges ett unikt utseende med det breda utbudet av plastbokstäver och ramar i aluminium, rostfritt eller trä.
Skyltarna blir allt mer populära på restauranger och barer runt om i landet men syns även i trendiga modebutiker, arkitektkontor och inredningsbutiker.

Det finns ett unikt sortiment av infärgade plastbokstäver i varierande storlekar. Det är över 30 år sedan man slutade gjuta bokstäverna i färg och hela det kvarvarande lagret av färgade bokstäver finns idag hos företaget P3N som levererar systemet och lagerhåller de vita plastbokstäverna i fler olika storlekar.

Menyskylten hittar du på >>: www.p3n.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap