Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Berns Hotels nya rum och sviter bäddar för personliga upplevelserBerns Hotels nya rum och sviter bäddar för personliga upplevelser

2012-12-06 12:04:42
Nu står Berns Hotel nyrenoverade rum och exklusiva sviter klara. Förutom ny interiör och samtida konst erbjuds hotellets gäster och besökare ett nytt unikt nöjeskoncept som öppnar dörrarna till huvudstadens eftertraktade nattliv.


Berns öppnade dörrarna 1863 och har sedan dess varit en central punkt för musik, mode och mat. Världsstjärnor som Beyonce, Justin Timberlake, Dalai Lama, Robbie Williams, Bill Gates, Axl Rose och Rihanna är bara några av de celebriteter som njutit av hotellets centrala läge och bidragit till Berns speciella atmosfär.

Berns Hotels renoveringar av rum, sviter och publika ytor är en fortsättning i raden av nya lanseringar inför Berns 150-års jubileum 2013. I somras öppnade Berns Hotel Cocktail Club på takterrassen och fler nyheter kommer under nästa år.

Berns Hotel är ett personligt boutiquehotell med 82 rum, varav sex sviter där den exceptionella Klocksviten stoltserar med två etage och en fantastisk utsikt över Berzelii Park och Norrmalmstorg. Rummen ger känslan av att vara i arkitektens, författarens, musikerns, konstnärens, modeikonens eller artistens egna hem. Inredningsarkitekten Franz Hardinger har formgivit utvalda delar av rummens interiör, som är en noga genomtänkt blandning av modernt och vintage i såväl möbler som inredningsdetaljer - precis som i det egna hemmet.

– Vi har behållit Berns personliga tilltal i rummen och sviterna och känslan av att bo ” hemma hos” har bevarats. Varma färger i textiler, läder, trä som åldrats med åren i kombination med moderna möbler, konst och detaljer ger en mysig och ombonad atmosfär, säger Anna Bengtsson, hotellchef Berns Hotel.

Berns Hotels lobby är ett levande konstgalleri där utställningar med verk från både lokala och internationella konstnärer avlöser varandra. Ett antal konstverk som tidigare ställts ut finns nu i de nya rummen och sviterna.

Fokus på nöje
Med Stureplansgruppen har Berns Hotel fått helt nya möjligheter och stärker nu sin position i Stockholms nöjesliv med ett nytt nöjeskoncept ” Berns Hotels makes your weekend rock”, som ska förstärka upplevelsen av vistelsen ytterligare. Berns Hotel öppnar dörrarna till stadens bästa
restauranger och nattklubbar där hotellets gäster får fri entré och kan gå förbi klubbarnas långa köer. Hotellets egen nightlife concierge hjälper till att efter önskemål skräddarsy gästernas
upplevelse i Stockholms nattliv.
– Vi har samlat det absolut bästa inom nöje, kultur, event och gastronomi. Hotellets gäster och besökare möter
många spännande intryck redan vid ankomsten. Känslan av att bo i en fascinerande och underhållande miljö ska hålla i sig under hela vistelsen och man ska längta tillbaka hit, säger Yvonne Sörensen Björud, vd Berns Hotel.

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap