Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Espressomaskinen som flörtar med 50-taletEspressomaskinen som flörtar med 50-talet

2012-12-03 04:00:24
Den italienska bolaget Elektra har tagit fram en ny kaffemaskin "Aletta” som med sitt unika formspråk flörtar med med 50 talet. Men under ”huven” hittar vi många moderna och smarta funktioner.


Den italienska bolaget Elektra har tagit fram en ny kaffemaskin "Aletta” som med sitt unika formspråk flörtar med med 50 talet. Men under ”huven” hittar vi många moderna och smarta funktioner.

Maskinen är en perfekt ”feature”i ett café eller i en restaurangmiljö där man vill spinna på retro känslan och en våt dröm för någon med ett koncept baserat på det amerikanska dinertemat.

Men bara för att designen är läcker så innebär det inte att Elektra har gjort avkall på funktionen och kvaliten. Tvärtom. Kaffemaskinen har ett patenterade vattenrening system, som automatiskt eliminerar kalcium-och magnesiumsalter i vattnet. Systemet eliminerar automatiskt klor och organiska föreningar i vattnet och varnar automatisk om kolpatronen behöver bytas.
Även mjölkskummningssystemet är gediget och även det patenterat. Användaren kan bland annat skräddarsy inställningarna för mjölktemperaturen och mjölkskummets densitet.

En informativ skärm gör att användaren kan se totalt antal levererade kaffekoppar per tapp, total vattenförbrukning (liter), registrering olika driftdata, total drifttid, datum och typ av service som utförs, typ och nummer på rapporterade larm, med mera

Maskinen har även en automatiska av/på funktion för att hålla nere energiförbrukningen.

Läs mer på >> www.köksmaskiner.nu
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap