Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Duschhandtaget som halverar vattenåtgången i hotellduschenDuschhandtaget som halverar vattenåtgången i hotellduschen

2012-11-21 11:30:47
Som gäst på ett hotell så njuter man gärna lite extra av en varm dusch utan en tanke på energiåtgången. Det prisbelönta duschhandtaget ”Showergreen” gör nu att du kan halvera vattenåtgången i duscharna utan att göra avkall på duschupplevelsen.


Företaget Hotel Supply gjorde en test på ett Best Western Hotel i centrala Stockholm. Efter att hotellet hade bytt ut samtliga duschhandtag, nipplar vid handfatet och nya duschslangar så tjänade hotellet in investeringskostnaden på ca 4 månader. Och detta UTAN att räkna med besparingen av användandet av varmvatten.

Duschhandtaget är mycket lätta att byta ut utan verktyg och bygger på en unik och patenterad norsk teknologi som går under benämningen ”Eco shower system” . Det är det enda duschsystemet i världen som spar vatten utan att blanda vatten med luft. Vattenbesparingen är möjligt utan att för den skull kompromissa med vattenrycket trots att vattenåtgången halveras. Detta beror på det unika membranet som sitter i duschhandtagen och även i nipplarna.

Duschhandtaget har vunnit “International test winner for saving & comfort” och ”Best eco product at the Norden award”

Duschhandtag kostar från 159:-/st och finns i ett antal olika utföranden.

Vill du veta mer? Ta kontakt med >>: www.hotelsupply.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap