Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Svarta Grytan - tävlingen det kommer att osa omSvarta Grytan - tävlingen det kommer att osa om

2012-11-15 03:23:28
Svensk Smaks tävling för kreativa kockar har premiär den 29 januari 10:30 på Kistamässan. SVARTA GRYTAN är en annorlunda kocktävling där brinnande kreativitet är avgörande.


Den 29 januari är det premiär för kocktävlingen SVARTA GRYTAN på Kistamässan under RESTAURANGEXPO / FASTFOOD & CAFÉ.

Fram till den 1 januari har alla kockar möjlighet att anmäla sig till tävlingen. I anmälan ska det bifogas ett recept på en varmrätt som är lagats endast i en gjutjärnsgryta.

I finalen ska fyra kockar kämpa mot varandra och endast den som har den största krativiteten och de bästa nerverna kommer att stå som segrare. Deras uppgift i finalen blir att laga en rätt till fyra personer på 30 minuter från råvaror i en hemlig råvarukorg. Utvalda köksredskap och en gjutjärnsgryta från Skeppshult är de enda redskapen som får användas.

Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Svensk Smak och easyFairs. Priset är hemligt före premiären men garanterat åtråvärt!

Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap