Ditt meddelande har skickats!


Top Header
Du är här: Startsida - Nyheter - Exklusiv bordsdukningsserie med respekt för miljönExklusiv bordsdukningsserie med respekt för miljön

2012-10-24 05:08:45
Ett smakfullt dukat bord väcker glädje och förväntningar. Gästerna uppskattar ett harmoniskt samspel mellan bordsduk, servetter, dekorationer och tillbehör utan att göra ett avkall på det viktiga samspelet med miljön.


Papstars Royal Collection med sina bordsdukar, löpare, servetter och tillbehör ger proffs i gastronomibranschen alla möjligheter att duka bordet stilfullt och i harmonierande färger som tillfredställer samtidigt som den utmärker sig för sin hållbara miljöanpassning.

Papstar storsatsar på att få ekologi och ekonomi att stämma överens och för att ta ansvar för människor och miljö. Produkterna från Royal Collectionen är Svanen Certifierade och FSC märkta. FSC utmärker miljöanpassade produkter, med socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Miljömärkningen Svanen tilldelas produkter som i produktionsprocessen är miljöanpassade hela vägen från utvinning av råvara fram till produktion och senare till avfallshantering.

Den miljöanpassade kollektionen finns i flera storlekar och produktionssättet ger servetterna reliefmönster, mjuk linnekänsla och hög absorptionsförmåga.

Som ännu ett steg i strävan efter en mer hållbar värld så har företaget lanserat en andra serie med engångsartiklar under namnet ”Pure” som innehåller endast förnybara råvaror. De är helt fria från skadliga ämnen som eventuella optiska vitmedel eller kemikalierester från returpappersbearbetning. Produkterna är 100% årervinningsbara, snabbt biologiskt nedbrytbara och komposterbara.

Läs mer på www.papstar.se
Bli Prenumerant
GRATIS! Gör som över 33.000 kollegor. Få fribiljetter till mässor, intressanta branschnyheter & jobberbjudanden via vårt månadsutskick!
Avregistrera min email
Facebook

Gilla oss på Facebook och få dom senaste nyheterna, spännande jobberbjudanden och inbjudningar till mässor.

 

 

 

 

 


 

Om Hotell- & Restaurangtorget

Hotell & Restaurangtorget grundades 2006 och är idag Sveriges största marknadsplats för alla som är verksamma inom hotell- restaurang-, café-, storkök- och fastfoodbranschen.

Här finns en branschguide där du hittar alla leverantörer av alltifrån kassasystem till restaurangutrustning till komplett hotellinredning.

Här söker du & hittar din personal. Med nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nya produkter och tjänster. I forumet diskuteras allt mellan himmel och jord.

Kort & gott. Här hittar du allt du behöver till din rörelse, på ett och samma ställe!

Eftersom man inte är bättre än sin sista omelett så får du gärna höra av dig om du har synpunkter på hur vi kan göra Hotell- & Restaurangtorget ännu bättre!

Med positiva hälsningar

Daniel Spendrup
daniel@hrtorget.se
035 - 12 30 56

 


ANNONSERA PÅ HRTORGET
 

Epost: info@hrtorget.se

 

Telefon : 035 - 12 30 56

Hotell- & Restaurangtorget
Kristinebergsvägen 15
302 42 Halmstad

Sitemap